Au plecat la distracţie şi au ajuns la spital cu dureri groaznice. Trei prietene s-au accidentat pe pârtia de tubing din Stâna de Vale

Trei femei aflate într-o minivacanţă la Stâna de Vale au ajuns la spital, după ce s-au accidentat grav pe pârtie. Zăpada topită a îngheţat, iar pista de tubbing s-a transformat într-un patinoar în toată regula.

RomaniaTV.net
03 feb. 2018, 06:39
Au  plecat la distracţie şi au ajuns la spital cu dureri groaznice. Trei prietene s-au accidentat pe pârtia de tubing din Stâna de Vale

Vinovată de situaţia de pe pârtie ar fi vremea, care s-a încălzit, dar şi personalul care administrează pârtia, informează România TV. În momentul în care temperaturile au crescut zăpada de pe pârtia de tubing s-a topit, iar când vremea s-a răcit din nou totul s-a transformat într-un veritabil patinoar. Vinovaţii sunt şi administratorii pârtiei, care au omis să anunţe clienţii de situaţia creată. 

Citeşte şi Preşedintele Klaus Iohannis a fost fotografiat la schi, în Munţii Şureanu

Astfel, o femeie a prins o viteză prea mare atunci când s-a dat cu colacul, iar acesta a sărit peste marginea de zăpadă, tânăra fiind aruncată în cap, leşinând pe loc. Prietena ei, care venea din spate, a încercat să evite impactul şi a căzut lovindu-se rău la spate. A treia femeie, preitenă cu cele două, a avut aceiaşi soartă, ea alegându-se cu mai multe contuzii la coaste. Astfel, cele 3 prietene au ajuns la spital acuzând dureri mari, însă medicii spun că sunt în afara oricărui pericol.