Audi LĂSAT pe BUTUCI, în Constanţa. Hoţii au avut de muncă, nu glumă FOTO

Hoții au dat atacul în noaptea de luni spre marți, 3 spre 4 decembrie, în zona Far! Aceștia au filat un autoturism și, vâzând că nu a mai fost mișcat de ceva zile, au decis să-l lase pe butuci. Astfel, i-au furat cele 4 roți fără nici o reținere.

04 dec. 2018, 13:20

Cei ce au văzut „grozăvia” au fost vecinii proprietarei autovehiculului, în dimineața de 4 decembrie, scrie replicaonline.ro. „Azi dimineață am văzut, când am coborât din bloc. La noi nu s-a mai întâmplat așa ceva… Că mai dispărea un capac, dar toate roțile… Au avut ceva de muncă hoții, vă dați seama. I-au pus aici un cauciuc, iar pe partea cealaltă un cric. Proprietara cred că nici nu știe”, au spus oamenii.

Citeşte şi Incendiu puternic într-un bloc din Constanţa. 17 persoane au fost evacuate de urgenţă

Este vorba despre un autoturism marca Audi, iar proprietara a plecat din țară. Potrivit informațiilor noastre, femeia muncește în străinătate și a plecat duminică, la domiciliu rămânând mama acesteia cu copilul. ”Și-a cumpărat mașina de câteva luni. A făcut școala de șoferi, a luat sala și a picat la oraș. Chiar era supărată că trebuie să dea în ianuarie din nou. Duminică ea a plecat din țară. Probabil că hoții au văzut mașina că era cu zăpadă pe ea, adică nefolosită de ceva zile, și au acționat. O vom anunța pe mama proprietarei”, au mai adăugat locuitorii zonei.

La fața locului au ajuns oamenii legii, care au declanșat cercetările. Mama proprietarei a declarat că mașina nu a mai fost mișcată de circa o săptămână. Polițiștii constănțeni au declanșat cercetările!