Avocatul Adrian Cuculis este căsătorit cu o prezentatoare celebră din showbiz. Cei doi întorc banii cu lopata. Ce afaceri au

Nu multă lume știe, însă avocatul Adrian Cuculis este căsătorit cu o prezentatoare celebră din showbiz. Cei doi sunt împreună de mulți ani și o duc excelent atât în plan personal, cât și profesional.

26 mart. 2023, 14:36

Puțină lume știe că avocatul Adrian Cuculis trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de ani buni, cu Ramona Păuleanu, fosta prezentatoare meteo de la Protv. Cei doi au împreună doi copii și o duc cum nu se poate mai bine, atât personal, cât și profesional.

În 2021, ei au trecut prin cea mai grea încercare din viața lor, după ce gemenii s-au născut prematur, iar băiețelul a avut nevoie de îngrijiri medicale speciale timp de opt luni în spital.

Cu credință și speranță, totul s-a rezolvat, micuții sunt acum bine, iar părinții lor au putut să răsufle ușurați. Ramona Păuleanu și avocatul Adrian Cuculis sunt împreună de mult timp, însă puțină lume a știut. Cei doi au o relație superbă și totul le merge bine pe toate planurile. Ba chiar, cei doi au decis să se lanseze și în afaceri imobiliare și au început să construiască case în Corbeanca.

De ce am ales să facem asta? Pentru că am simțit că este o investiție din care toată lumea va ieși câștigătoare. Noi speram la un profit, minim atenție, iar cumpărătorii vor avea, la gata, casa pe care și-o doresc, la un preț onest.

Nu este pentru prima dată când construim, nu suntem începători, este doar prima dată când construim pentru familii. Avem, printre altele, un cămin pentru persoane vârstnice ridicat de noi.

Inițial, la demararea proiectului, preturile nu începuseră încă să urce vertiginos. Dar ne-am lovit de asta după câteva luni. Am avut probleme mari cu furnizorii care creșteau prețul de la o zi la alta, dar asta nu a însemnat să recurgem la compromisuri, adică să optam pentru ceva mai ieftin și mai prost.

Am plătit cât au cerut, evident că investiția a fost mult mai mare față de ceea ce ne propusesem inițial, dar nu prea am avut încotro.

Probabil că nu este cea mai bună perioadă pentru dezvoltarea unui astfel de business, avem însă lejeritatea și relaxarea de a lucra în ritmul nostru, nepresați de datorii, de bănci etc. Rostul nu este sa ne îmbogățim, nici nu am putea la cele 7 case construite, pentru noi este un început în sfera asta care ne va da impulsul de a merge mai departe.

Prețul este sub cel cerut de piață, raportandu-ne calitate-pret. Cerem 180 de mii la alb și 200 de mii de euro la gata, preț fără TVA”, a declarat Ramona Păuleanu, potrivit Fanatik.

Ramona Păuleanu a semnat cu Antena 1

Ramona Păuleanu a făcut pauză trei ani de la televiziune pentru a deveni mamă, iar acum a decis să meargă la postul rival, și anume Antena 1. Frumoasa prezentatoare a început munca săptămâna aceasta.

”Astăzi a fost asa și am fost super bucuroasa. Atmosfera calda, prietenoasa, incurajari, aplauze la final, ce sa mai, am fost mireasa zilei 😅 Mulțumesc tuturor pentru ziua asta frumoasa, plina de optimism, zâmbete și glume. Mai ales ca pentru mine a fost extrem de important inceputul. Am avut un milion de emoții după aproape 3 ani în care nu am zis mai mult de „caca”, „papa”, „pipi” și, mai nou, „nu”, „pleacă de acolo”, „dă-te jos imediat”,🙈😂
Deci am început bine, vom continua și mai bine. Mulțumesc, @observatorantena1, chiar am simțit ca e un nou început’‘, a scris vedeta pe Instagram.