Avocatul lui Gheorghe Dincă aruncă BOMBA! Denunţul care schimbă radical situaţia în DOSARUL CARACAL

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, a declarat, miercuri, la România TV, că există ipoteza conform căreia DIICOT să îl fi prins pe violatorul Luizei Melencu în urma unui denunț făcut de clientul său.

27 nov. 2019, 17:02
Avocatul lui Gheorghe Dincă aruncă BOMBA! Denunţul care schimbă radical situaţia în DOSARUL CARACAL

Gheorghe Dincă a fost audiat, miercuri, la DIICOT, în timp ce Giorgiana Hosu, șefa interimară a instituției, anunța reținerea unui complice al monstrului din Caracal care a violat-o pe Luiza Melencu.

Cine este bărbatul reţinut de procurorii DIICOT în dosarul Caracal. Ce relaţie avea cu Gheorghe Dincă

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, a făcut o declaraţie incendiară la România TV.

Complicele lui Dincă este bărbatul cu arsuri deconspirat de Luis Lazarus în direct la România TV VIDEO

„Eu nu am știut că a fost reținut acest individ. Eu eram la DIICOT, era audiat Gheorghe Dincă. Eu am aflat după ce am ieșit de la audiere. Până azi, inclusiv, Dincă nu a afirmat că a violat-o altcineva pe Luiza. Ei aveau suspiciunea că avea un complice, iar acea persoană era omul acesta. DIICOT nu avea obligația să ne comunice. Audierea de azi nu s-a făcut cu privire la Luiza. Ei au avut probe biologice de la început, dar le lipseau declarații testimoniale. Este posibil să fi făcut un denunț domnul Dincă, dar eu nu cunosc asta. E posibil să îl fi făcut în lipsa mea. Eu, în ultimul timp, nu am mai avut acces la dosar, în ultimele zile. O să mai urmeze audieri și în ceea ce o privește pe Luiza. Nu cred că se va face disjungere. Va fi trimis în judecată pentru două victime.”, a declarat Claudiu Lascoschi.


loading...