Bandantă româncă, violată de cinci bărbaţi în Italia: „M-au lovit cu capul de perete şi mi-au spus că, dacă ţip, mă omoară”

O bandantă româncă din Italia a trăit clipe de groază. Femeia a povestit că a fost violată ore în şir şi ameninţată cu moartea. 

26 iul. 2020, 20:11
Bandantă româncă, violată de cinci bărbaţi în Italia: „M-au lovit cu capul de perete şi mi-au spus că, dacă ţip, mă omoară”

Femeia în vârstă de 40 de ani lucrează ca badantă în Italia și spune că a fost forțată să se urce în mașina violatorilor. Aceștia au închis-o într-un atelier.

„M-au forțat să mă urc în mașina lor, apoi m-au dus la un atelier și m-au violat, pe rând, toată noaptea, închizându-mă interior”.

Coşmarul femeii ar fi început joi în jurul orei 22:00, atunci când aceasta, ieșind dintr-un bar, în timp ce se îndrepta spre casă, a fost abordată de niște bărbați care se aflau într-o mașină de culoare închisă. „Îl cunoșteam pe unul”, a povestit femeia care este reprezentată de avocatul Vincenzo Marino, potrivit stiridiaspora.ro.

Cei cinci bărbați s-ar fi apropiat de ea și au forțat-o să se urce în mașină, apoi au dus-o la un atelier din zonă, unde s-a consumat noaptea de groază:

„M-au adus înăuntru și în timp ce consumau băuturo alcoolice mi-au spus să mă dezbrac Am spus nu și apoi m-au amenințat cu moartea. M-au bătut. Erau italieni, români și albanezi. M-au lovit cu capul de perete și mi-au spus că, dacă țip, mă omoară” a povestit femeia.

Suspecții au fost audiați, iar aceștia au declarat că relația a fost una consensuală. Aceștia susțin că femeia le-a cerut să doarmă la atelier pentru că nu avea unde să meargă, iar aceștia ar fi încuiat pe urmă atelierul de frica hoților.

Citeşte şi Milionar român, acuzat că şi-a violat fata în vârstă de 13 ani. Riscă 12 ani de închisoare