Bărbat de 56 de ani, ucis în bătaie de soţie. Femeia a fost arestată

Un bărbat de 56 de ani, din comuna Plopiş, judeţul Sălaj, a decedat după ce ar fi fost bătut de soţie. După o ceartă, femeia de 55 de ani i-ar fi aplicat mai multe lovituri în torace şi abdomen.

22 iun. 2022, 11:50
Bărbat de 56 de ani, ucis în bătaie de soţie. Femeia a fost arestată

O femeie în vârstă de 55 de ani din comuna Plopiș a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, după ce și-a omorât  soțul în bătaie.

Potrivit procurorilor, cei doi soţi s-au certat în data de 14 iunie, dimineața, la ora 10.30. Bărbatul, în vârstă de 56 de ani, care se confrunta cu probleme mai grave de sănătate, a fost luat la bătaie de soția furioasă. Atât l-a lovit femeie pe soțul acesteia până când acesta a decedat în aceeaşi zi.

Citeşte şi: Subprefectul judetului Sălaj mort după ce un acoperiş luat de vijelie a căzut peste el

 

Bărbat de 56 de ani, ucis în bătaie de soţie în Sălaj

După deces, cadavrul bărbatui a fost dus la morga Spitalului Judeţean Zalău, în vederea efectuării necropsiei, iar în urma examinării lui legiştii au descoperit mai multe escoriaţii şi echimoze.

„În urma concluziilor preliminare, s-a stabilit că decesul bărbatului a survenit în urma unor leziuni interne. Cazul a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, care în urma probatoriului administrat, a stabilit faptul că, în data de 14 iunie, pe fondul unor neînţelegeri, o femeie, în vârstă de 55 de ani (soţia victimei), i-ar fi aplicat bărbatului mai multe lovituri cu pumnii în zona toracică şi abdominală, provocându-i leziuni interne, care au dus la decesul acestuia”, se arată în informarea procurorilor.

Citeşte şi: Femeie închisă în pod de aproape trei ani. Geamurile erau bătute în cuie. Caz revoltător în Suceava


loading...
Partenerii noștri