Bărbat prins în timp ce îşi viola nepotul de 8 ani. Cum s-a întâmplat nenorocirea

Caz şocant în Darabani, unde un bărbat în vârstă de în vârstă de 64 de ani, a fost arestat preventiv vineri seară, după ce ar fi încercat să-şi abuzeze sexual un nepot. Faptele s-ar fi petrecut joi, pe 18 octombrie, când bărbatul, M.D., a profitat că a rămas singur cu nepotul său în vârstă de numai opt ani şi a încercat să întreţină un raport sexual cu el. Doar că individul nu a mai apucat să-şi ducă la bun sfârşit intenţiile întrucât la scurt timp şi-a făcut apariţia şi tatăl copilului, care a intervenit imediat.

22 oct. 2018, 08:12
Bărbat prins în timp ce îşi viola nepotul de 8 ani. Cum s-a întâmplat nenorocirea

În urma denunţului, M.D. a fost ridicat imediat de poliţiştii oraşului Darabani, care l-au reţinut pentru 24 de ore în vederea continuării cercetărilor, scrie monitorulbt.ro. Totodată, a fost sesizată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC), iar urma cercetărilor preliminare procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani au sesizat instanţa de judecată cu propunere de arestare preventivă, solicitare admisă de magistraţi. Prin urmare, M.D. a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Citeşte şi Ancheta violurilor din gimnastica americană se apropie de soţii Karoly. Preşedintele Federaţiei a fost arestat

„Având în vedere vârsta victimei şi stadiul cercetărilor, nu putem oferi informaţii în legătură cu acest caz. Ce putem spune este doar că cercetările continuă faţă de cel în cauză sub aspectul comiterii infracţiunii de viol”, a declarat pentru „Monitorul” Nicoleta Federciuc, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Caz similar în municipiu

Cele întâmplate la Darabani vin după un alt caz înregistrat în Botoşani în urmă cu aproape o săptămână, când un botoşănean în vârstă de aproape 40 de ani, M.P, a fost arestat preventiv pe motiv că şi-ar fi agresat sexual una dintre fiice.

Grozăviile au ieşit la iveală pe 12 octombrie, însă ultima fapta s-ar fi petrecut cu trei zile înaintea sesizării autorităţilor. Intraţi pe fir, poliţiştii au deschis o anchetă penală bărbatul fiind reţinut şi ulterior arestat sub aspectul comiterii infracţiunii de agresiune sexuală.

Membrii familie au fost preluaţi de DGASPC, care, cei patru copii urmând să fie evaluaţi şi consiliaţi de specialiştii instituţiei.