Bărbaţi reţinuţi în trafic, după ce au furat dintr-un centru de radiologie cutia de valori

Jaf la un cabinet medical din Timişoara. Trei hoţi au furat cutia de valori, după ce au au spart uşa cu o rangă şi au smuls camerele de supraveghere. Infractorii au fost prinşi în trafic de poliţişti. 

24 apr. 2015, 09:16
Bărbaţi reţinuţi în trafic, după ce au furat dintr-un centru de radiologie cutia de valori

Cei doi bărbaţi, de 22 şi 40 de ani, au fost prinşi în flagrant de poliţişti, informează România TV. Aceştia erau suspecţi că ar fi comis un furt dintr-un imobil din Timişoara, acolo unde funcţiona un centru de radiologie. 

Citeşte şi Parlamentari români jefuiţi în Bucureşti. Hoţii au spart camerele de hotel în care erau cazaţi

Bărbaţii au distrus sistemul de închidere a uşi de acces şi totodată au smuls dispozitivul de înregistrare a imaginilor video, apoi au furat o cutie de valori şi au plecat în grabă cu un autoturism. Poliţiştii au intrat imediat în alertă, au blocat maşina bărbaţilor în trafic şi au găsit cutia de valori. Poliţiştii au mai confiscat din autoturism un baros, o rangă, mănuşi, cagule, lucruri pe care oamenii legi cred că aceştia le foloseau la comiterea de fapte infracţionale.

Cei doi au fost duşi la audieri, iar pe numele lor au fost întocmite dosare de cercetare penală pentru furt calificat. Ei sunt suspecţi că ar fi comis şi alte furturi din locuinţe şi societăţi comerciale de pe raza judeţului Timiş.