Bărbatul care a violat o femeie din Capitală fusese liberat recent din închisoare, unde ajunsese pentru viol

Au apărut noi detalii în cazul bărbatului care a violat şi tâlhărit o tânără din Capitală. Acesta fusese eliberat din închisoare chiar cu două zile înainte. Barbatul fusese închis tot pentru viol şi primise o condamnare de 10 ani.

02 nov. 2017, 07:59
Bărbatul care a violat o femeie din Capitală fusese liberat recent din închisoare, unde ajunsese pentru viol

Florin Georgescu a fost condamnat în 2008 la 10 ani de închisoare pentru că a violat o fetiță de 13 ani, la Constanța. A ieșit însă din penitenciarul Giurgiu pe 19 octombrie în ziua în care legea recursului compensatoriu a intrat în vigoare.

Conducerea închisorii i-a acordat 354 de zile recompensă pentru timpul petrecut în pușcărie, așa că a fost liberat cu un an înainte de termen.

La numai două zile de la liberare, bărbatul a violat şi tâlhărit o femeie de 32 de ani, pe care a abordat-o la ieşire dintr-un club. A fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

La nivel național peste 3.300 de infractori – hoți, violatori, tâlhari și chiar criminali – ar putea fi eliberați în următoarele săptămâni, după cei 560 care au părăsit deja închisorile de când legea recursului compensatoriu a intrat în vigoare.

Citeşte şi Bărbat din Capitală, reţinut de poliţişti după ce a violat şi tâlhărit o femeie pe care a condus-o acasă la plecarea din club