Barbro Sorman, politiciană suedeză: „Este mai bine să fii violată de migranţi, decât de ai tăi!”

Este greu de crezut că o femeie ar putea face o asemenea declaraţie. Şi totuşi, s-a întâmplat. Este suedeză, este politician şi se numeşte Barbro Sorman.

RomaniaTV.net
10 feb. 2020, 15:39
Barbro Sorman, politiciană suedeză: „Este mai bine să fii violată de migranţi, decât de ai tăi!”

Potrivit lui Barbro Sorman, este mai „rău” când bărbații suedezi comit violuri decât este atunci când migranții o fac, informează bzi.ro. De asemenea, aceasta susţine că este mai rău când oamenii albi ucid, decât este atunci când minoritățile o fac. Sorman se caracterizează ca fiind socialistă și feministă.

Ea crede că bărbații suedezi care violează comit o asemenea faptă în ciuda faptului că sunt crescuți într-o lume a egalității între sexe. Dar se pare că migranții nu au auzit despre egalitatea între sexe, spune politicianul suedez.

Ulterior, Sorman a încercat să-și explice afirmaţiile, spunând că acestea sunt „exprimate în mod stângaci”. Apoi și-a șters cu totul contul de Twitter.

Violurile din Suedia au înregistrat un nivel șocant de 1.472% de la mijlocul anilor 70, cu 6.620 de agresiuni sexuale raportate la poliție în 2014, comparativ cu doar 421 în 1975.

„77,6 la sută dintre violatorii țării sunt identificați ca „străini”(și acest lucru este important pentru că în Suedia „străin” este în general sinonim cu „imigrant din țara musulmană”), scrie Selwyn Duke. „Și chiar acest lucru subliniază problema, întrucât guvernul suedez – în efortul de a ascunde problema – consemnează autorii musulmani de a doua generație pur și simplu ca „suedezi”.

Politicienii conservatori care încearcă să atragă atenția asupra acestei probleme au fost acuzați de ură, în timp ce unele victime ale violului suedez sunt reticente să raporteze agresiunile sexuale poliției, deoarece se tem că ar putea „jigni” autorul imigrant.

Poliția suedeză afirmă că există atât de multe violuri și atât de puțini polițiști încât autoritățile suedeze „nu pot face față” creșterii uriașe, scrie Truth and Action.

Citeşte şi: Cazul care a şocat Marea Britanie. Doi români acuzaţi de viol se apără: „Femeia ne-a violat pe noi”