Băsescu: De ce nu apelează Firea pentru deszăpezire la asistaţii social pe care primăriile îi miluiesc lunar?

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a scris, miercuri, pe Facebook, că "deszăpezirea doar dând din gură nu se poate" şi susţine că primarul Gabriela Firea ar trebui să apeleze la asistaţii social pe care primăriile "îi miluiesc cu alimente și sume de la bugetul statului".

11 ian. 2017, 13:32
Băsescu: De ce nu apelează Firea pentru deszăpezire la asistaţii social pe care primăriile îi miluiesc lunar?

„Doamna Primar General Gabriela Firea a apelat la cîțiva pușcăriași, jandarmi, sportivi și militari pentru deszăpezirea trotuarelor și a străzilor secundare. În regulă.  Dar oare de ce nu apelează Doamna Firea la miile de asistați social pe care primăriile de sector îi miluiesc lunar cu alimente și sume de la bugetul statului? Sau aceștia sunt votanții cu sânge albastru ai PSD care nu trebuie deranjați? Oricum, deszăpezirea trotuarelor și a străzilor secundare doar dând din gură nu se poate. Trebuie dat și din lopată”, a scris Traian Băsescu, pe Facebook.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri că este loc de „mult mai bine” în ceea ce privește deszăpezirea în București și a precizat că, împreună cu primarii sectoarelor, a stabilit ca, pe parcursul verii, la contractele încheiate cu operatorii de salubritate să se instituie acte adiționale pentru ca activitatea acestora să fie mult mai eficientă.

Primarul general a menționat că este prima iarnă în care ea și primarii de sector au acționat ca o echipă la deszăpezire, subliniind însă că „firmele și operatorii de salubritate vor trebui să se pregătească mult mai bine pe parcursul anului”.

Primarul general a precizat că, în zilele următoare, condițiile meteo vor permite deszăpezirea eficientă pe străzile laterale.

CITEŞTE ŞI: Predoiu: Gabriela Firea să lase jocul de imagine şi să mobilizeze firmele de deszăpezire care au obţinut bani frumoşi de la Primărie