Bătrână din Alba, în stare gravă, după ce a fost bătută şi violată de un tânăr de 21 de ani

O femeie în vârstă de 81 de ani din comuna Pianu, judeţul Alba, se află în stare gravă la spital după ce a fost bătută şi violată de un tânăr în vârstă de 21 de ani, care a intrat în locuinţa ei, agresorul fiind reţinut, transmite Mediafax.

RomaniaTV.net
11 iun. 2012, 10:25
Bătrână din Alba, în stare gravă, după ce a fost bătută şi violată de un tânăr de 21 de ani

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Poliţia Judeţeană Alba, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Săsciori, care participase, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la o nuntă în comuna Pianu a intrat cu forţa, duminică dimineaţă, în casa unei femei în vârstă de 81 de ani, din localitate, pe care a bătut-o crunt şi a obligat-o să întreţină cu el raporturi sexuale.

Femeia a fost găsită în stare gravă de către un vecin, care a anunţat Poliţia, iar oamenii legii au reuşit la scurt timp să îl identifice pe agresor, în apropierea casei sale din comuna Săsciori, chiar în momentul în care încerca să-şi cureţe hainele de sânge.

Bătrâna a fost transportată la Spitalul Judeţean Alba, în prezent fiind în stare foarte gravă, iar medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele sale de supravieţuire.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere arestare preventivă pentru viol.