Bebeto, discuţie telefonică incendiară cu Reghecampf. Ce şi-au spus cei doi după multă vreme: „S-a format o prăpastie!”

Anamaria Prodan a dezvăluit că a vorbit cu Laurențiu Reghecampf la telefon, apoi antrenorul a discutat și cu fiul său, Bebeto, după o lungă perioadă.

19 apr. 2022, 09:10
Bebeto, discuţie telefonică incendiară cu Reghecampf. Ce şi-au spus cei doi după multă vreme: „S-a format o prăpastie!”
Bebeto, dicuţie telefonică incendiară cu Reghecampf: "S-a format o prăpastie!"

Bebeto, discuţie telefonică incendiară cu Reghecampf. Anamaria Prodan a povestit că a vorbit cu fostul ei partener la telefon. Sexy-impresara a precizat că au lăsat în urmă orice scandal şi a mărturisit că l-a iertat!

Bebeto, discuţie telefonică incendiară cu Reghecampf. „S-a format o prăpastie!”

Bebeto a putut şi el să vorbească cu tatăl său, însă Anamaria Prodan spune că e destul de greu, căci nu au mai discutat de multă vreme. „E greu că a trecut foarte mult timp, s-a format o prăpastie, au fost lucrurile urâte. E o combinație între noi doi, el are foarte mult din mine. Eu iert, dar nu o să uit ușor. Asta îi spun și lui, că lucrurile urâte trebuie să dispară și să rămână tot ceea ce a fost frumos”, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars.

Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru Reghecampf. „Cu toate amantele trecute, actuale, viitoare, el cel mai bun, eu sunt cea mai puternică!”

Anamaria Prodan a mai declarat că în discuția cu Reghecampf și-a rugat încă o dată fostul partenerul de viață să divorțeze cât mai repede și să renunțe definitiv la această căsnicie, căci fiecare trebuie să meargă pe drumul său în viață. „Sper ca săptămâna asta să închid. L-am rugat foarte tare și prin avocați și l-am rugat și eu, azi am vorbit cu Laurențiu, a vorbit și Bebe după multă vreme, chiar ne dorim foarte tare să divorțăm. Eu îmi doresc foarte tare, iar așa e frumos și pentru el că îi vine alt copil și e normal să fie un bărbat liber când îi vine copilul, iar eu e normal să fiu liberă pentru că nu eu am ales drumul ăsta, l-a ales Laurențiu, iar atunci pentru fiecare e cel mai frumos să-și vadă de viață și să meargă mai departe”, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, dezvăluiri neaşteptate. Abia acum a recunoscut: „Mă bătea de mă rupea”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au prezentat recent la Judecătoria Buftea pentru procesul de divorț. Sexy-impresara a declarat că își dorește ca procesul să se termine cât mai repede și ar vrea să divorțeze la notar. „Am căutat o variantă să divorțăm la notar. Ne dorim să încheiem acest circ. El nu vrea să meargă la notar că știe că trebuie să vină partajul.Nu prea mai are avere, a cam împrăștiat-o”, a spus atunci Anamaria Prodan.