BESTIALITATE în rândul adolescenţilor: BĂTUTĂ, împroşcată cu SPRAY paralizant şi ţinută să fie VIOLATĂ VIDEO

Publicat: Duminică, 12 Ianuarie 2014 18:10 // Actualizat: Duminică, 12 Ianuarie 2014 18:10 // Sursa: romaniatv.net

Patricia Montes, în vârstă de 15 ani şi Erica Avery, de 16 ani sunt acuzate că au îmbrâncit, lovit şi împroşcat cu spray cu piper, înainte a o imobiliza pentru a fi violată de Jayvon Woolfork, de 19 ani, o adolescentă de 16 ani care petrecuse seara cu grupul de agresori pe care îi considera ca fiindu-i prieteni.

O fată de 16 ani, din Statele Unite, al cărei nume nu afost divulgat, a fost victima unui atac barbar şi a violului, pe fondul consumului de alcool şi marijuana, dezvăluie postul de televiziune CBS Miami. Atacul a avut loc în noiembrie şi a fost înregistrat video cu un telefon mobil, iar imaginile au fost abia acum date publicităţii, când  agresorii ei au fost chemaţi în faţa justiţiei pentru a fi traşi la răspundere.

Patricia Montes şi Erica Avery au fost acuzate că au lovit-o, îmbrâncit-o şi apoi i-au dat cu spray paralizant şi au imobilizat-opentru a fi violată de Jayvon Woolfork (19 ani). Un alt tânăr din grup, Lanel Singleton (18 ani), a fost acuzat că a filmat cu telefonul mobil scenele barbare, în care fata apărea pe jumătate goală, plângând în spatele curţii unei case din Hollywood, cerându-le agresorilor ei să o lase să plece.

La un moment dat, una dintre fetele din grupul agresorilor le-a spus prietenilor săi să îi dea drumul fetei, dar celelalte au continuat să o lovească şi să îi adreseze cuvinte urâte şi injurii, în timp ce băieţii priveau de pe margine toate aceste scene de cruzime.

Citeşte şi Ce a păţit un puşti de 14 ani, care a chemat acasă o prostituată

Agresorii au dus-o apoi în casă, într-o cameră, unde a fost ţinută de fete pentru a fi violată de Woolfork. La audieri, victima a povestit în amănunt despre atacul barbar şi cum a fost împinsă pe scări şi a căzut pe beton, suferind multiple fracturi şi răni ale feţei şi capului. Ea a ajuns la spital în stare de inconştienţă.

Fata a mai spus în cadrul audierilor că era prietenă cu toţi cei care au atacat-o, iar una dintre fete îi fusese chiar colegă la grădiniţă şi era cea mai bună prietenă a ei. Fata a recunoscut că în acea seara fuseseră într-un bar unde băuseră cu toţii bere şi fumaseră marijuana.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
12 ian 18:31
... Patricia Montes, în vârstă de 15 ani şi Erica Avery, de 16 ani sunt acuzate...
1
EUR
4.8397
RON
08 Jul
noapte 15 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H