BESTIALITATE în rândul adolescenţilor: BĂTUTĂ, împroşcată cu SPRAY paralizant şi ţinută să fie VIOLATĂ VIDEO

Patricia Montes, în vârstă de 15 ani şi Erica Avery, de 16 ani sunt acuzate că au îmbrâncit, lovit şi împroşcat cu spray cu piper, înainte a o imobiliza pentru a fi violată de Jayvon Woolfork, de 19 ani, o adolescentă de 16 ani care petrecuse seara cu grupul de agresori pe care îi considera ca fiindu-i prieteni.

12 ian. 2014, 16:10

O fată de 16 ani, din Statele Unite, al cărei nume nu afost divulgat, a fost victima unui atac barbar şi a violului, pe fondul consumului de alcool şi marijuana, dezvăluie postul de televiziune CBS Miami. Atacul a avut loc în noiembrie şi a fost înregistrat video cu un telefon mobil, iar imaginile au fost abia acum date publicităţii, când  agresorii ei au fost chemaţi în faţa justiţiei pentru a fi traşi la răspundere.

Patricia Montes şi Erica Avery au fost acuzate că au lovit-o, îmbrâncit-o şi apoi i-au dat cu spray paralizant şi au imobilizat-opentru a fi violată de Jayvon Woolfork (19 ani). Un alt tânăr din grup, Lanel Singleton (18 ani), a fost acuzat că a filmat cu telefonul mobil scenele barbare, în care fata apărea pe jumătate goală, plângând în spatele curţii unei case din Hollywood, cerându-le agresorilor ei să o lase să plece.

La un moment dat, una dintre fetele din grupul agresorilor le-a spus prietenilor săi să îi dea drumul fetei, dar celelalte au continuat să o lovească şi să îi adreseze cuvinte urâte şi injurii, în timp ce băieţii priveau de pe margine toate aceste scene de cruzime.

Citeşte şi Ce a păţit un puşti de 14 ani, care a chemat acasă o prostituată

Agresorii au dus-o apoi în casă, într-o cameră, unde a fost ţinută de fete pentru a fi violată de Woolfork. La audieri, victima a povestit în amănunt despre atacul barbar şi cum a fost împinsă pe scări şi a căzut pe beton, suferind multiple fracturi şi răni ale feţei şi capului. Ea a ajuns la spital în stare de inconştienţă.

Fata a mai spus în cadrul audierilor că era prietenă cu toţi cei care au atacat-o, iar una dintre fete îi fusese chiar colegă la grădiniţă şi era cea mai bună prietenă a ei. Fata a recunoscut că în acea seara fuseseră într-un bar unde băuseră cu toţii bere şi fumaseră marijuana.