Bia Khalifa a aruncat mâncarea echipei la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Tânăra a provocat un adevărat scandal

Bia Khalifa a aruncat mâncarea echipei la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!". La emisiune participă vedete din toate domeniile, iar Bia este unul dintre cele mai controversate personaje ale show-ului, fiind implicată în diverse scandaluri.

30 sept. 2022, 10:27
Bia Khalifa a aruncat mâncarea echipei la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Tânăra a provocat un adevărat scandal
Bia Khalifa a aruncat mâncarea echipei la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!"

Bia Khalifa a aruncat mâncarea echipei la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Blondina este creator de conținut pentru adulți și își câștigă banii din imaginile pe care le postează pe site-urile de profil. Pentru a-și menține imaginea, stă aproape tot timpul în faţa camerei în lenjerie intimă, fie dezbrăcată complet, spre șocul colegilor ei.

Citeşte şi: Bia Khalifa, obligată de tată să mănânce insecte în copilărie: „A fost agresiv cu mine, mă bătea pentru că semăn cu mama”

Bia Khalifa a aruncat mâncarea echipei la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Bia Khalifa a fost numită „lider” al echipei sale și a fost desemnată să se ocupe de preluarea hranei, însă nemulțumită de faptul că ar fi „bârfită pe la spate”, a decis să arunce mâncarea pe ascuns, lăsându-și astfel echipa nemâncată.

Am făcut o nefăcută și, de fapt am făcut un bine. Am aruncat mâncarea pentru că oricum toată lumea se plângea că nu e bună. ‘A, iar orez? Iar fasole?’ Eu îi iubesc pe coechipierii mei, așa că am zis să le fac un bine, oricum toată lumea vrea să facă fasting, trebuie să slăbească, au toți colăcei, burtică.  Prea îmbrăcați stau, e un semn că trebuie să îi ajut să slăbească”, a spus Bia Khalifa.

Am dedus că ea a aruncat mâncarea, ca să ne pedepsească pe noi, pentru că nu suntem o echipă”, a spus Anisia Gafton.

E un gest atât de idiot și de om prost. Cum să ascunzi mâncarea când toată lumea e vai de capul ei. E ora cât o fi și nu a mâncat nimeni nimic. Și nici ea nu a mâncat”, a spus și Alex Bogdan.