Bia Khalifa a răbufnit după ce s-a spus că s-a despărțit de Fulgy. Adevărul a ieșit la iveală: ”Eu am fost înțelegătoare”

Bia Khalifa a rupt tăcerea după ce s-a zvonit că s-ar fi despărțit de Fulgy, fiul Vioricăi și a lui Ioniță din Clejani. Creatoarea de conținut pentru adulți a ținut să facă lumină în acest caz și a explicat ce s-a întâmplat de fapt.

03 feb. 2023, 17:59
Bia Khalifa a răbufnit după ce s-a spus că s-a despărțit de Fulgy. Adevărul a ieșit la iveală: ”Eu am fost înțelegătoare”
Bia Khalifa a răbufnit după ce s-a spus că s-a despărțit de Fulgy

Bia Khalifa a răbufnit după ce s-a spus că s-a despărțit de Fulgy. Zvonurile despre o posibilă despărțire dintre Fulgy și Bia Khalifa au început atunci când fanii blondinei au sesizat că fiul Clejanilor nu a participat la petrecerea de ziua iubitei sale.

Citește și Fulgy, fiul Clejanilor, în extaz de când se iubește cu Bia Khalifa! „Regina” OnlyFans-ului se înțelege de minune cu viitoarea soacră VIDEO

Bia Khalifa a răbufnit după ce s-a spus că s-a despărțit de Fulgy

Recent, Bia Khalifa a ținut să elimine toate speculațiile și să facă lumină în acest caz. Fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a mărturisit că artistul a fost prezent la ziua sa de naștere, dar pentru că a ajuns mult prea târziu, fanii săi nu l-au văzut în postările de pe rețelele de socializare.

„Peste tot scriu de toate despre mine. De când mă știu se tot scrie, iar chestia cu Fulgy cum că ne-am despărțit nu e adevărată. Faptul că nu postăm zilnic și poate am și eu treabă, de exemplu acum sunt în Bistrița la mine să-mi fac niște acte, nu înseamnă că ne-am despărțit sau nu știu ce. Suntem bine mersi, stau la el, nu ne-am certat, nu nimic.

El a întârziat la ziua mea, a avut ceva treabă, dar eu am fost înțelegătoare, el totuși a fost prezent de ziua mea pentru că el ora 12 noaptea a fost cu mine. Eu am petrecut cum ar veni tot pe 29 spre 30 noaptea, nu-i ca și cum m-ar fi încălzit că a venit el cu fetele, oricum am invitat foarte multe fete și erau 2-3 băieți acolo”, a declarat Bia Khalifa pentru Spynews.ro.

La începutul acestui an, soarele a răsărit și pe strada fostei concurente de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Blondina și-a descoperit în sfârșit marea dragoste, în persoana lui Fulgy, care a cucerit-o rapid.

Cei doi trăiesc o poveste de dragoste, iar blondina este topită după fiul Clejanilor. Însă, și acesta știe cum s-o cucerească, recent, i-a oferit un buchet mare de trandafiri roșii, dar și o brățară din aur.

”Anul acesta început cu foarte multe surprize pentru mine, sunt într-o relație oficială și serioasă. Sunt foarte fericită, mai fericită ca niciodată. Am primit niște cadouri foarte frumoase. Un buchet atât de mare încât îmi era greu să-l țin în mână. M-a nimerit cu trandafirii roșii, eu sunt obsedată de trandafiri, trandafiri roșii și mai ales și mi-a luat atât de mulți trandafiri, încât nu puteam ține buchetul în mână. Da, și mi-a luat și o brățărică, de aur.

Sora mea și-a tatuat numele meu. Prietenul meu cel mai bun, fotograful meu, și-a tatuat și el numele meu. Am rămas surprinsă, nu-mi venea să cred. Da, el a dispărut, a spus că merge până la un prieten, eu i-am spus “ok”. El mi-a dat cadou brățărica și am crezut că acesta este cadoul, este un cadou frumos, o brățărică de aur, totuși este frumos.”, a spus Bia Khalifa la Antena Stars.

Citește și Bia Khalifa dă de pământ cu Anisia Gafton: „S-a ridicat pe spatele meu”