Bia Khalifa, fosta iubită a lui Dani Mocanu, rupe tăcerea despre relația cu rapperul Sișu: „Îmi marchez teritoriul cu brio. Nu există competiție”

Bia Khalifa, fosta iubită a lui Dani Mocanu, a pus internetul pe jar în ultima vreme cu aparițiile alături de rapperul Sișu. Concurenta iUmor a declarat că într-adevăr între ea și membrul La Familia există o legătură.

08 ian. 2022, 01:01
Bia Khalifa, fosta iubită a lui Dani Mocanu, rupe tăcerea despre relația cu rapperul Sișu: „Îmi marchez teritoriul cu brio. Nu există competiție”

Bia Khalifa, fosta iubită a lui Dani Mocanu, a făcut primele declarații despre relația dintre ea și rapperul Sișu, membrul La Familia.

Controversata tânără este extrem de activă pe rețelele de socializare, unde se afișează din ce în ce mai des alături de rapperul Sișu, iar fanii se întreabă cum evoluează situația dintre cei doi.

Sişu şi Bia Khalifa de la iUmor, un nou cuplu? În ce ipostază s-au pozat cei doi

Bia Khalifa a fost destul discretă în privința noului ei partener, Sișu Tudor, în ciuda zvonurilor potrivit cărora cei doi se iubesc de mult timp. Acum tânăra a rupt tăcerea despre legătura dintre ea și celebrul rapper.

Bia Khalifa a dezvăluit că are foarte multă încredere în relația cu Sișu, deoarece știe ce efect are asupra bărbaților. De asemenea, fosta iubită a lui Dani Mocanu a mai adăugat că a învățat din greșelile trecutului și că nu o să ofere nici un răspuns negativ și nici unul pozitiv, lăsând totul la buna înțelegere a fiecăruia.

„După cum am spus înainte. Eu nu vreau sa vorbesc despre viața mea personală. Nu o sa răspund cu „da” sau „nu”. Las sa se înțeleagă. Nu mă deranjează ce crede lumea. Da, am teritoriul marcat, despe ce vorbim. Nu prea este competiție. Da, se poate spune că îmi marchez teritoriul cu brio. Nu este competiție. Știu cine sunt. Știu ce însemn pentru o anumită pesoană. Nu prea ar fi cazul să mă îngrijorez în privința altor fete”, a declarat Bia Khalifa la Antena Stars.

Bia Khalifa se iubeşte cu Sişu? Primele declaraţii: „Va fi prezent în viața mea cât mai mult timp de acum încoace”

Sişu şi Bia Khalifa par destul de intimi în fotografiile postate. Cei doi sunt într-un club, iar gesturile le trădează apropierea. Pozele au stârnit numeroase comentarii de la urmăritorii fostei concurente de la iUmor.

Răspunzând la întrebarea unui comentator, Bia Khalifa, care în prezent face bani din OnlyFans, a răspuns că nu formează un cuplu cu celebrul rapper, dar, cu toate acestea, Şişu „e genul ei„.

„Zi-mi, te rog, că nu ești cu ăla împreună, te rog!”, i-a spus un fan tinerei pe Instagram.

„Nu suntem, dar e genul meu”, a comentat Bia Khalifa.

Bia Khalifa are 21 de ani, în timp ce Sișu va împlini în luna noiembrie 44 de ani.

Cine este Bia Khalifa

Bia Khalifa este o fostă concurentă iUmor, care a uimit juriul prin atitudinea ei, dar și prin felul în care a venit îmbrăcată. Ea a ales să poarte un halat sexy, iar pe dedesubt un „costum de baie’ făcut din măști de protecție. S-a prezentat ca fiind prima fată din România care și-a făcut cont pe Only Fans, o platformă prin care poți vedea conținutul utilizatorilor doar pe bază de abonament.

Tânăra este pasionată de operațiile estetice, călătorii și bani şi a recunoscut că nu îi place sărăcia. Bia a adăugat că este pasionată de muzică și că își caută un iubit care să o susțină în carieră și care să fie cel mai mare fan al ei.

Aceasta a menţionat că nu a reușit să termine liceul, dar că nu ar vrea ca acest lucru să o afecteze. A adăugat, totodată, că citește cărți de autodezvoltare și îi place să se păstreze „cultă”.