Bianca Drăguşanu a ajuns la spital, la o săptămână după ce a născut. Ce se întâmplă

Bianca Drăgușanu a născut săptămâna trecută o fetiță care i-a luminat viața, fericirea vedetei putând fi citită în ochii ei și în declarațiile făcute până acum de frumoasa mămică. Cu toate acestea, zilele trecute, Bianca a fost nevoită să meargă la spital.

07 oct. 2016, 07:18
Bianca Drăguşanu a ajuns la spital, la o săptămână după ce a născut. Ce se întâmplă

Însoțită de Victor Slav și de doi amici de-ai lor, Bianca Drăgușanu s-a dus, în mare secret, la clinica privată la care a născut, petrecând acolo mai bine de jumătate de oră, timp în care, probabil, a fost consultată de medic pentru a vedea cum evoluează recuperarea de după operația de cezariană, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Victor Slav, fotografie emoţionantă pe Facebook alături de micuţa Natalia Sofia

Și, am spune noi, cu siguranță totul este în perfectă ordine, pentru că Bianca Drăgușanu a ieșit din clinică sprintenă ca o gazelă, a urcat în mașină și, alături de Victor și de amicii lor, s-0au îndreptat spre un restaurant de fițe. Dar nu înainte de a se bucura de mai multe baloane umplute cu heliu, roz, care pluteau în jurul ei și pe care, probabil, le-a dus acasă pentru a o distra pe micuța lor minune, Natalia Sofia.

A născut o fetiță

Bianca Drăgușanu a mers, lunea trecută, la clinica privată la care avea programată nașterea prin cezariană, ea fiind, pe atunci, în termenul potrivit pentru a aduce pe lume fiica la care visa de atât de multă vreme. Iar apoi, cu emoțiile de rigoare, Bianca a intrat în sala de nașteri pentru a suporta cezariana și a născut o fetiță perfect sănătoasă de 50 de cm și 3250 de grame.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu, criticată dur de fanele sale pentru că nu-şi petrece timpul alături de fetiţa sa

„Este cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat până acum. E viața mea! Și când plec de acasă pentru o oră am un gol în stomac, e de nedescris senzația pe care o trăiesc. Chiar dacă o las pe mama cu ea, eu sunt mega-agitată, mă gândesc doar la ea. E suflețelul meu, mic și inocent”, ne-a spus Bianca Drăgușanu.