Bianca Drăguşanu este însărcinată cu Gabi Bădălău. În câte luni se află blondina

Bianca Drăguşanu este însărcinată cu Gabi Bădălău. Este vestea momentului în showbiz, mai ales că relaţia dintre cei doi este una tumultoasă. Ba formează un cuplu şi îşi declară dragostea cu mare fast, ba sunt despărţiţi şi nu mai au nicio treabă unul cu altul.

09 mai 2022, 09:23

Bianca Drăguşanu este însărcinată cu Gabi Bădălău. Ei bine, această veste va şoca pe multă lume, mai ales pe familia afaceristului, care, potrivit ultimelor informaţii, nu ar suporta-o pe blondină şi nu ar fi de acord cu relaţia celor doi.

Bianca Drăguşanu este însărcinată cu Gabi Bădălău

Potrivit Spynews.ro, fosta prezentatoarea va deveni mamă a doua oară. Bianca a fost vazută săptămâna trecută de două ori la o clinică privată din Pipera, unde a vizitat cabinetul medicului ginecolog. Iubita lui Gabi Bădălău este însărcinată în două luni.

Vedeta mai are o fetiţă cu fostul soţ, Victor Slav, pe care o iubeşte foarte mult şi îi oferă tot ce îşi doreşte. Chiar în această perioadă, a dus-o pe Sofia într-o vacanţă, în Dubai, unde s-au distrat de minune.

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu rupe tăcerea după dezmăţul lui Gabi Bădălău. „Eu sunt o doamnă, dar nu suport trompetele astea de oraș!”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bianca Dragusanu (@biancadragusanu18)

Bianca Drăgușanu, arogantă cu mama lui Gabi Bădălău

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că mama acestuia nu o place deloc pe Bianca. Mai mult, nici sora lui Gabi nu a dorit să o invite pe Bianca la nunta ei. Bianca Drăgușanu a spus în repetate rânduri că pe ea nu o interesează părerile celor din jur. ”Eu nu sunt genul de femeie lingușitoare. Eu nu îmi doresc o relație cu o persoana care nu își dorește o relație cu mine. Doamne fereste, dar ce, eu nu am demnitate. Poate să fie președintele tarii și prim ministru. Nu mă interesează. Daca mă placi bine, daca nu, du-te-n papuc”, a spus recent Bianca, acesta fiind un mesaj cu direcție spre mama iubitului ei.

Vedeta a mărturisit că și-ar fi dorit ca mama lui Gabi să-i dea măcar șansa de a o cunoaște fiindcă ar fi îndrăgit-o sigur. Dar acum Bianca a spus că nu vrea să demonstreze nimic și nici nu va încerca să-i cerșească atenția.

Nu mă bag în seama… da, am fost întrebată și la fel, am spus că nu port pica, Doamne fereste și mi-aș fi dorit să mă cunoască pentru că daca ar fi făcut-o, m-ar fi îndrăgit pentru că asta spune toată lumea. Cum să mă suporte daca nici macar nu știe cum sunt. Acum, nu mă mai interesează părerea ei sau a altcuiva. Eu am viață mea. Nu mă interesează să le demonstrez nimic, nu cerșesc dragostea și atenția cuiva”, a spus vedeta într-un interviu online.