Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi sunt la un pas de a se împăca. Vedeta l-a iertat după ce a lăsat-o pentru fosta soţie

Se pare că lucrurile între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi încep să funcționeze din nou, după doar câteva săptămâni de la despărțire. Vedeta l-a iertat, după ce acesta a părăsit-o pentru fosta lui soție. Acum, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi par a fi la un pas de împăcare.

17 ian. 2019, 13:43
Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi sunt la un pas de a se împăca. Vedeta l-a iertat după ce a lăsat-o pentru fosta soţie

Chiar înainte de Revelion, între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a existat un scandal monstru într-un restaurant din Poiana Brașov, moment în care relația lor a luat sfârșit, scrie viva.ro. Cei doi nu și-au mai vorbit, iar fiecare și-a văzut de treaba lui. La doar câteva zile, după ce a avut loc această ceartă, afaceristul s-a împăcat cu fosta soție și și-a petrecut Revelionul alături de ea, în timp ce Bianca Drăgușanu s-a distrat alături de prietenele ei.

Citeştze şi Bianca Drăguşanu, prima reacţie despre relaţia cu Giani Kiriţă. „A arătat cât de puternic este” FOTO

În momentul în care, Alex Bodi a postat prima fotografie cu fosta soție pe rețelele de socializare, Bianca Drăgușanu s-a enervat la culme și l-a blocat pe Instagram. Acum, la câteva săptămâni de la întâmplările relatate mai sus, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt la un pas de a se împăca, iar focoasa blondină pare că l-a iertat pe fostul iubit. Vedeta a trecut peste umilința publică pe care Alex Bodi i-a adus-o și a revenit la sentimente mai bune pentru bărbatul care a reușit să o facă fericită o perioadă.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au început să se urmărească din nou pe rețelele de socializare, iar acum își dau și like-uri la fotografii. Mai mult, afaceristul a șters toate imaginile cu fosta soție, iar acum mai mult ca sigur încearcă să o facă pe vedetă să-l ierte și să se întoarcă la el. Acum rămâne de văzut dacă Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se vor împăca sau cei doi vor rămâne doar prieteni.