Black Friday 2015. Unde găseşti reduceri de VINEREA NEAGRA 2015. LISTA MAGAZINE BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY 2015. Anul trecut, în cazul magazinelor generaliste, de tip mall-online, marea bătălie de Black Friday s-a dat, în mediul online, între eMAG.ro, Elefant.ro, Flanco.ro, evoMAG.ro, altex.ro, domo.ro, mediagalaxy.ro, dar şi cel.ro, clickshop.ro şi marketonline.ro.

06 nov. 2015, 13:48
Black Friday 2015. Unde găseşti reduceri de VINEREA NEAGRA 2015. LISTA MAGAZINE BLACK FRIDAY

Liderul detaşat al retailerilor online din România este eMag, având mari campanii de oferte aproape în fiecare zi. De exemplu, în această perioadă, este activă pe site campania „Săptămâna Electrocasnicelor”, în care preţurile rivalizează cu cele de Black Friday 2015. Găsiţi oferta AICI.

Citeşte şi BLACK FRIDAY 2015: Ce să eviţi în Vinerea Neagră

elefant.ro a fost, la început, un magazin dedicat cărţilor, dar a devenit un adevărat mall online în prezent, având în oferta, ca şi eMAG, tot felul de produse, de la electronice şi electrocasnice la produse de îmbrăcăminte şi încălţămine. Cu două săptămâni înainte de Black Friday 2015, Elefant propune o serie de oferte speciale, pe care le puteţi consulta AICI.

Black Friday 2015 – Flanco și evoMAG

Şi Flanco a înregistrat vânzări bune la ediţia trecută a Black Friday şi va impresiona cu siguranţă şi în 2015. Clienţii pot comanda online produsele pe flanco.ro, magazinul având, chiar şi înainte de Black Friday 2015, o serie de reduceri tentante. Acestea pot fi consultate AICI.

evoMAG a fost cândva o afacere de apartament, dar a crescut rapid şi a ajuns un brand respectat în piaţă. Înainte de Black Friday 2015, magazinul propune o mare campanie de reduceri la telefoane, tablete, electrocasnice, televizoare, aparate foto, imprimante, articole de îngrijire persoanală, articole sportive şi produse auto. Toate aceste oferte sunt prezentate AICI.

cel.ro, clickshop.ro și marketonline.ro, alte magazine de urmărit de Black Friday 2015
cel.ro este un alt magazin important în comerţul românesc. Înainte de Black Friday 2015, CEL vine cu o serie de oferte, dar nouă ne-a atras atenţia reducerea surprinzător de mare la un Asus Transformer PAD, 16 GB, 4G. Oferta este prezentată AICI.

Citeşte şi BLACK FRIDAY 2015. A început numărătoarea inversă. De unde cumperi produse APROAPE GRATIS

clickshop.ro este un magazin online al celor de la Telekom, proprietari ai reţelei de comunicaţii cu acelaşi nume. Magazinul are mai multe campanii de reduceri în prezent însă noi recomandăm mereu categoria Chilipiruri. Tot timpul anului, în această categorie veţi găsi produse la preţuri care rivalizează cu cele de Black Friday. Găsiţi ofertele AICI.

marketonline.ro este un magazin generalist capabil să se bată în oferte cu numele mai mari înşirate mai sus. Un exemplu în acest sens este preţul unui televizor LED Samsung cu diagonala de 101 cm. Chiar dacă mai sunt zile bune până la Black Friday 2015, produsul costă, pe site, mai puţin de 1500 de lei. Este un preţ foarte bun pentru un televizor Full HD cu o asemenea diagonală. Găsiţi oferta AICI.

Black Friday 2015 va fi o ediție cu campanii de reduceri și discounturi mai mari ca niciodată. În acest an se preconizează un număr record de magazine ce intră în competiția reducerilor, așa că și concurența va fi una mare.

Vă propunem o listă cu magazinele ce comercializează electronice și electrocasnice de Black Friday 2015 la prețuri mult reduse și pe care trebuie neaparat să le țineți sub supraveghere pentru a nu rata promoțiile cele mai avantajoase.

Black Friday 2015 – eMAG.ro

eMAG.ro este un magazin cu tradiție atunci când vine vorba de reducerile de Black Friday. Reducerile de Black Friday 2015 s-ar putea să ne rezerve o mulțime de surprinze din partea eMAG.ro, în special în zona produselor electronice și electrocasnice.

Lista produselor eMAG.ro e disponibilă AICI.

Black Friday 2015 – Flanco.ro

Un alt magazin specializat în special pe zona de electronice și electrocasnice este flanco.ro. Tablete, telefoane, televizoare Smart, aparate foto sau electrocasnice mari, toate vor avea prețuri mult scăzute în cadrul promoției Black Friday 2015 de la Flanco.ro.

Lista produselor Flanco.ro poate fi consultată AICI.

Black Friday 2015 – Evomag.ro

Un alt brand de succes în special în domeniul electronicelor și electrocasnicelor, dar și în zona produselor resigilate este magazinul online evomag.ro.

Lista produselor evomag.ro poate fi găsită AICI.

Black Friday 2015 – elefant.ro

Elefant.ro este un magazin online ce a mai participat la promoțiile de Black Friday și a avut discounturi generoase pentru mai multe produse.

Lista cu produse electronice de la Elefant.ro poate fi găsită AICI.

Black Friday 2015 – interlink.ro

Pentru cei interesați de achiziționarea de laptopuri, calculatoare, imprimante, monitoare sau alte electronice și electrocasnice second hand sau refurbished, de Black Friday 2015 trebuie să stea neaparat cu ochii pe magazinul online interlink.ro.

Oferta completă a magazinului interlink.ro o puteți accesa AICI.

Black Friday 2015 – marketonline.ro

Foarte interesantă este și oferta celor de la marketonline.ro, un magazin specializat pe electronice, it&c. Prezența acestui magazin online în cadrul promoțiilor de Black Friday 2015 nu trebuie trecută cu vederea deoarece sunt așteptate reduceri uriașe.

Oferta lor poate fi găsită AICI.

Black Friday 2015 – clickshop.ro

Clickshop.ro este un magazin online ce a reușit să se impună pe piață de ceva timp și nu își permite ca tocmai de Black Friday să nu vină cu o listă foarte bună de reduceri. În oferta lor găsiți o mulțime de telefoane mobile dar și produse IT sau electrocasnice.

Consultați oferta completă AICI.

Black Friday 2015 – utok.ro

Prețuri foarte avantajoase pentru televizoare, tablete și smartphone-uri găsiți în tot timpul anului pe utok.ro și cu atât mai atractive vor fi de Black Friday 2015 când se pregătesc o serie de reduceri noi.

Lista cu produsele lor o găsiți AICI.

Tipuri de magazine participante

Le găsiţi pe toate, pe larg, mai jos.

Vă recomandăm să salvaţi această pagină şi să ne vizitaţi zilnic în perioada 15 Noiembrie – 1 Decembrie pentru a vedea ultimele noutăţi şi reduceri anunţate. Noi lucrăm continuu la îmbunătăţirea listei de magazine, pentru ca voi sa puteţi achiziţiona ceea ce vă doriţi la cele mai bune preţuri.

Lista magazinelor Black Friday Romania în 2015

Lista e lungă, vă sugerăm să luaţi magazinele la rând şi să aruncaţi un ochi prin fiecare, în funcţie de ceea ce vă interesează să achiziţionaţi.

Vom face şi noi o selecţie manuală a ofertelor care ne fac cu ochiul şi le vom publica aici, aşadar staţi cu ochii în patru pe această secţiune a site-ului.

Magazine de fashion (modă, haine, accesorii)

My Closet
reducere 30% la orice produs, inclusiv cele deja reduse
deClub.ro
ţinute de club, rochiţe, genţi şi accesorii
Zorile Store
reduceri la branduri celebre – Lacoste, Puma, Le Coq Sportif, etc
KurtMann
îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru bărbaţi, femei şi copii
StarShinerS
haine de damă şi accesorii
Originals
Îmbrăcăminte sport pentru întreaga familie – firme renumite
Boutique Mall
încălţăminte şi haine pentru toţi membrii familiei

Magazinele cu produse IT, gadgeturi si multimedia

Marketonline
diverse electronice, disponibile online
Clickshop
diverse produse electronice, disponibile online
Elefant
tablete iPad, laptopuri, telefoane şi alte tipuri de electronice
Evomag
gamă completă de produse electronice, disponibile exclusiv online
TeamDeals
gadgeturi şi accesorii pentru produse electronice

Jucării şi articole pentru copii

Nichiduţă
jucării şi accesorii
Elefant
jucării educative, LEGO, electronice, etc – pentru copii de toate vârstele
Noriel
jucării pentru copii de toate vârstele
Educlass
pana la 70% reduceri la jucarii educative

Încălţăminte, pantofi şi accessorii

 

 

Originals
încălţăminte sport pentru întreaga familie – produse originale, firme renumite
Ecco Shoes
incălţăminte ECCO, gamă variată
Zorile Store
70% reducere la încălţăminte de calitate – firme celebre (Puma, Lacoste, Le Coq Sportif, etc)
dEpurtat
cizme, ghete, botine şi alte tipuri de încălţăminte
Komodos
pantofi din piele naturală la comandă
Kalapod.ro
încălţăminte pentru toată familia – reduceri 25-70% în perioada 21-30 Noiembrie

Ceasuri, genţi, parfumuri şi accesorii

Dasha
genţi, încălţăminte şi accesorii de damă
WatchShop
ceasuri şi accesorii
Sevensins
lenjerie intimă, custome sexy, haine, bijuterii
Matar
încălţăminte şi accesorii

Magazine de cărţi

Elefant
Cărţi de orice tip – reduceri diverse, transport gratuit
Libris
Librărie Online
Nemira
Librărie Online cu Preţuri bune şi Reduceri substanţiale
Okian
Librărie Online

Articole pentru casă, decoraţiuni, accessorii

HappyMax
produse pentru casă, baie şi gradină
Elefant
mobilier, saltele, decoraţiuni pentru casă
SomProduct
saltele, mobilier, articole pentru casa

Produse cosmetice, bijuterii şi accesorii

Divisima
Extensii de păr, peruci şi diverse accesorii
Avon – produse cosmetice şi oferte 
Produse cosmetice diverse cu preţuri reduse
Cupio.ro
Gene false, comsetice şi diverse accesorii

Daca nu vă place să ‘vânaţi’ oferte prin magazinele ce vor participa la Black Friday, nu va faceti griji, noi ne vom stradui sa publicam majoritatea listelor de reduceri si ofertele speciale ale magazinelor enumerate mai sus, precum si cataloagele puse la dispozitie de catre alte magazine, nementionate in aceasta pagina.