Black Friday 2021. Altex, lider pe piaţa de electronice şi electrocasnice, a dat startul reducerilor de azi!

Altex şi Media Galaxy au dat de astăzi startul reducerilor de Black Friday. Românii au acces la toate cele 125 de magazine din ţară, dar şi la zona de online.

28 oct. 2021, 18:04
Black Friday 2021. Altex, lider pe piaţa de electronice şi electrocasnice, a dat startul reducerilor de azi!

Black Friday 2021 este cel mai aşteptat eveniment de shopping al anului. Altex şi Media Galaxy au început de astăzi să vândă produse la preţuri incredibil de mici. Campania se va încheia pe data de 24 decembrie în cazul Altex.

O altă companie importantă, Flanco, a deschis campania de reduceri de pe 22 octombrie şi o va încheia pe data de 30 octombrie.

Reprezentanții Altex au spus că au stocuri pe o perioadă mai lungă de timp, așa cum s-a întâmplat și în anii trecuți, însă nu au precizat exact care e perioada de desfășurare a campaniei. Aceasta va fi comunicată ulterior.

„Am pregătit un eveniment care se adresează tuturor clienților și cuprinde toate categoriile de produse. Ne-am asigurat stocuri suficiente atât în online, cât și în magazinele Altex și Media Galaxy, din toată țara, pentru o perioadă suficient de lungă, astfel încât clienții să aibă șanse egale de a-și achiziționa produsul dorit. Produsele vor putea fi achizitionate și ridicate din magazine sau online cu livrare la domiciliu”, a declarat Raul Filip, Director Achiziții Altex, pentru Economica.

În fiecare an, cu ocazia Black Friday, Altex reduce prețurile chiar și cu 50% la mii de produse.

„Prețurile produselor sunt determinate liber în piață, de raportul între cerere și ofertă. Altex a investit major în ofertarea celor mai mici prețuri, prin eficientizarea costurilor și investitii în lanțul de aprovizionari. Una dintre cele mai importante promisiuni pe care le-o facem clienților este că le oferim cel mai mic preț din România și o susținem oferind de 2 ori diferența”, a mai spus Raul Filip.

Fiind o situaţia excepţională, în contextul pandemiei de Covid, în magazinele din ţară se va putea intra doar pe baza certificatului verde. Cei care nu au acest document pot profita de cumpărături online.

Altex promite că toți clienții ”vor avea șanse egale la promoții” și timp pentru a analiza oferta și pentru a se informa despre produse.

Citiţi şi Black Friday 2021. Carrefour dă startul campaniei începând de astăzi. Mii de produse reduse cu până la 50%