Black Friday 2021 Media Galaxy. Cel mai căutat telefon Samsung de pe piaţă, vândut la aproape jumătate de preţ

Media Galaxy este unul dintre magazinele care au reduceri substanţiale la majoritatea produselor, în perioada campaniei de Black Friday.

03 nov. 2021, 15:00
Black Friday 2021 Media Galaxy. Cel mai căutat telefon Samsung de pe piaţă, vândut la aproape jumătate de preţ

Media Galaxy este unul dintre magazinele care au reduceri substanţiale la majoritatea produselor, în perioada campaniei de Black Friday.

Fiind unul dintre liderii de pe piaţa de electronice şi electrocasnice, Media Galaxy oferă o gamă variată de astfel de produse. Găsiţi laptopuri reduse chiar şi cu aproape 40%, sisteme PC, monitoare, imprimante, televizoare, telefoane, camere foto / video, purificatoare de aer, tot felul de electrocasnice mici şi mari şi lista poate continua.

Dacă ne îndreptăm atenţia către laptop-uri, toate cele reduse sunt de ultimă generaţie, iar preţurile pornesc de la 1.300 de lei şi pot ajunge până la 7.400 de lei.

Telefoanele smart sunt şi mai accesibile. Cel mai ieftin este un Allview A20 Lite 3G, cu Dual Sim, în valoare de 267 de lei. Preţul cel mai ridicat îl are unul dintre cele mai noi modele de telefoane de la Samsung, care se poate transforma foarte uşor într-o tabletă, datorită ecranului plaibil. E unul dintre cele mai căutate smartphone-uri de pe piaţă. Vorbim, desigur, despre deja celebrul Samsung Galaxy Z Fold2, 5G.

Şi televizoarele pornesc de la 700 de lei şi pot ajunge până la aproximativ 20.000 de lei. Cele mai multe televizoarel sunt reduse cu 15-20%.

Citiţi şi Black Friday 2021. Televizoare smart la preţuri foarte scăzute. Iată care e cel mai ieftin

Black Friday 2021 la Dedeman: Televizor smart redus

Dedeman va organiza Black Friday 2021 mai târziu ca alte magazine, în perioada 12 – 21 noiembrie. Există deja multe produse interesante, care sunt deja disponibile cu preț promoțional în oferta liderului pieței locale de bricolaj.

De exemplu, un televizor LED smart Schneider LED32-SC470K, cu diagonala de 80 cm, costă 899 de lei (față de 969 de lei înainte) se află în oferta Dedeman. Display-ul are rezoluție HD (1.366 x 768 pixeli). Televizorul include porturi HDMI, USB și este compatibil cu formate multimedia populare precum MPEG4, AVI și JPEG.

Un produs inedit la Dedeman este toaleta ecologică portabilă Kadda CHH-3120T. Aceasta are rezervor cu capacitate de 20 de litri și un rezervor de apă curată de 12 litri, care oferă până la 50 de jeturi de apă. Toaleta este prevazută cu mâner pentru transport. Ansamblul beneficiază de un indicator de nivel de apă uzată: culoarea verde indică faptul că rezervorul este gol, iar culoarea roșu faptul că este plin. Produsul costă, la ofertă, 345 de lei (435 de lei înainte).