Blestemul lui Ghiţă Ciobanul! Ce s-a ales de celebrul oier la 10 ani după celebrele reclame în care a apărut FOTO

Ghiță Ciobanul este cel mai celebru crescator de oi din România, după ce a fost personaj principal în mai multe campanii ale unor cunoscute firme de telefonie. Între timp, viața sa s-a schimbat radical.

28 feb. 2023, 16:14

Blestemul lui Ghiţă Ciobanul! Gheorghe Danuleţiu, aşa cum figurează în buletin celebrul Ghiţă Ciobanul, îşi vede in continuare de viaţă la Jina. După apariţiile la TV, şi-a deschis un magazin în Bucureşti, dar a fost nevoit să renunţe la el la începutul anului 2015.

„Nu mai am acea afacere de brânzeturi în București din Sectorul 4. L-am închis de câțiva ani, chiar dacă aveam vânzare. Era foarte greu să fac tot timpul naveta între Cluj și București. Tot timpul trebuia să fiu eu acolo, pentru că așa este sistemul din România, iar oamenii sunt cum sunt. O să îmi mai deschid un magazine cu așa ceva când producătorii o să fie respectați până atunci nu”, a spus Ghiță Ciobanul pentru Click!.

Citeşte şi: Ghiță Ciobanul, în audiență la premierul Ciucă pentru a-i cere sprijinul. Ce i-a promis prim-ministrul oierului

Acum, Ghiţă Ciobanul face ce ştie mai bine, şi anume oierit: „Eu am și o fermă de animale între Zalău și Cluj. Am peste o mie de oi. Stau aici aproape non-stop. În reclame mai joc dacă mi se potrivește un rol, dar nu mă duc să fac orice, doar ce îmi convine. Eu am activitatea mea, meseria mea de bază este oieritul”.

Citeşte şi: Ciobanul Ghiţă, denunţător într-un dosar de corupţie instrumentat de DNA privind fraudarea bugetului UE

Gheorghe Danuleţiu este căsătorit de 10 ani cu Andreea, alături de care are doi copii, Andrei și pe Georgi: „I-am cumpărat deja un mărțișor soției de 1 martie, plus că o să îi cumpăr și un buchețel de zambile sau ghiocei pentru că așa este frumos și merită. Mereu este alături de mine și ne susținem unul pe celălalt”.