Boala teribilă de care suferă Andreea Mantea: „Trebuie să iau 9 pastile pe zi toată viaţa”

Andreea Mantea este o vedetă care se bucură de mult succes în România. Celebră pentru emisiunile sale, tânăra a câștigat tot mai multă simpatie din partea telespectatorilor. Apare mereu cu zâmbetul pe buze, dar ascunde o dramă cu care se confruntă de ani buni.

01 apr. 2023, 15:45
Boala teribilă de care suferă Andreea Mantea: „Trebuie să iau 9 pastile pe zi toată viaţa”

Boala de care suferă Andreea Mantea. Vedeta a povestit că trebuie să ia în fiecare zi câte 10 pastile, dimineața și seara, iar boala de care suferă nu poate fi tratată, ci doar ținută sub control. Ea nu are voie să consume mai multe alimente, printre care se numără ceapa, pe care o adoră, iar atunci când o mănâncă, i se umflă fața.

Citeşte şi: Andreea Mantea a izbucnit în lacrimi: „Îmi e dor în fiecare zi, nu pot să renunţ la ea”

Boala de care suferă Andreea Mantea

Am o afecțiune destul de urâțică care nu o să dea înapoi niciodată, din contră, se dezvoltă. O pot stopa foarte greu, iar pentru tot restul vieții trebuie să iau 9 pastile pe zi, dimineața și seara, în total 9! 10, iartă-mă.

Mă rog sunt 9, că una provoacă o somnolență fantastică și pentru mine sunt 9, aia a 10 nu mă mai interesează. Am fost foarte cuminte vreo doi ani, după care m-am oprit.

E o listă de alimente care îmi e interzisă total, umblu cu acel pen de epinefrină în geantă și din păcate mi-am învățat și copilul să mi-l administreze. Atât de grav am ajuns pentru că n-am fost în stare să mă opresc”, a dezvăluit Andreea Mantea, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

Vedeta a mai vorbit și în trecut de problemele ei de sănătate pe rețelele sociale, mai ales că i se umflase burta și mulți credeau că ea este însărcinată din nou.

Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică dacă nu sunt însărcinată. Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt… pentru că este o afecțiune.

Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat, dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit”, le-a spus Andreea Mantea fanilor săi, pe InstaStory.

Andreea Mantea s-a îngrășat 14 kilograme. Dieta care îi va reda silueta de Miss Playboy: „Trebuie să îmi transform viața cu totul”

Andreea Mantea s-a îngrășat 14 kilograme, iar prezentatoarea de la Kanal D are de gând să revină cât mai repede la silueta pe care o avea pe vremea când poza în revistele pentru bărbați, sau participa la Miss Playboy.

Bruneta nu și-a propus să țină vreo dieta drastică, ci mai degrabă să adopte un stil de viață sănătos, pe care să-l poată menține de acum încolo.

Boala de care suferă Andreea Mantea. Din cauza ei s-a îngrăşat: „Trebuie să iau 9 pastile pe zi toată viaţa”

„Am stat și m-am gândit. Mi-am zis că trebuie să slăbesc neapărat, dar nu la modul acela dur cu diete și așa mai departe. Nu! Vreau să încep să am un stil de viață mai sănătos, cel puțin din punct de vedere al alimentației. Aici este o mare problemă(…) Trebuie să fac cumva și să îmi transform viața cu totul, să am un stil de viață sănătos, pentru că, din păcate, este vârsta.

Nu pot să mai fiu așa cum eram. Nu pot. Cei care mă cunosc știu că eu puteam să mănâc cinci cutii de pizza fără să se vadă. Eram foarte ok și eram invidiată atunci, ba chiar certată. Acum e altfel. Mă rog, amănunte!„, spune Andreea Mantea.

Adreea Mantea a împărtășit fanilor pe Instagram că vrea să reducă alimentele care conțin zahăr și că a început deja acest nou stil de viață sănătos de două zile.

Andreea Mantea a rămas fără emisiunea de la Kanal D. Cum a reacționat vedeta la zvonul concedierii

„Trebuie renunțat la zahăr, pâine, neapărat să introduc mai multe fibre pe care să le consum dimineața.(…) După rău vine bine! Am încercat să vă împărtășesc aceste gânduri ale mele și sper să ajung la 52 de kilograme, chiar 50 și să rămân acolo.

Am început deja de două zile să mănânc sănătos, să beau ceaiuri”, a explicat Andreea Mantea în trecut la InstaStory.

Andreea Mantea l-a iertat pe Adiță Voicu, după 8 ani în care n-au vorbit
Nu, Andreea Mantea nu s-a împăcat cu nimeni și nici nu a mai dat vreo șansă vreunui partener din trecutul său. În schimb, a dat a doua șansă unui prieten. Frumoasa brunetă și Adiță Voicu s-au împăcat și totul s-a întâmplat după cei 8 ani în care nu și-au vorbit deloc. Nu se cunosc motivele, dar cu siguranță se vor afla în emisiunea prezentată chiar de către acesta, pe Kanal D.

Totul a pornit de la un teaser lansat pe canalul de Youtube theXclusive, care prezintă câteva imagini din cadrul emisiunii de mâine „Fiță cu Adiță” în care este invitată, ce să vedeți, Andreea Mantea. După 8 ani în care n-au vorbit, cei doi s-au împăcat și se pare că lucrurile au intrat din nou pe făgașul normal al prieteniei.