Bobonete, interviu fără perdea cu Theo Rose! Cadoul „kinky” primit de la un fost iubit: „Nu am apucat să îl folosesc!”

Theo Rose a fost invitată recent în cadrul podcastului moderat de Mihai Bobonete, unde a făcut dezvăluiri incendiare despre trecutul ei amoros.

19 nov. 2022, 16:09
Bobonete, interviu fără perdea cu Theo Rose! Cadoul „kinky” primit de la un fost iubit: „Nu am apucat să îl folosesc!”

Theo Rose a făcut dezvăluiri uimitoare în cadrul podcastului moderat de Mihai Bobonete.

Frumoasa cântăreață a acceptat provocările faimosului comediant și a răspuns tuturor întrebărilor, chiar și celor mai deocheate.

Noncoformistă și spontană, Theo Rose a povestit despre o întâmplare amuzantă pe care a trăit-o, după ce a fost întrebată ce cadouri „kinky”(n.r. pervers) a primit la foștii ei iubiți.

Fără să stea pe gânduri, artista a povestit despre jucăria sexuală înmânată de primul ei ”gagic”.

Citiți și: Prima reacție a lui Anghel Damian după ce a aflat că el și Theo Rose vor deveni părinți: „Suntem copleșiți de fericire și emoții”

„O singură dată am primit. Un singur băiat, adică primul meu gagic a îndrăznit să îmi facă un cadou (…) Nu urma să îl folosim sau ceva, pur și simplu mi l-a făcut cadou. Eu plecam. Adică mi l-a dat cadou înainte să plec. A zis că are un cadou pentru mine, care este pentru oameni inteligenți. Nu am apucat să îl folosesc că a venit o verișoară în vizită pe la mine. Când eram eu plecată, m-a sunat și a zis „Vezi că…și eu ăsta, dar vezi că l-am șters cu spirt”, a spus Theo Rose, care a adăugat că jucăria sexuală a fost aruncată ulterior.

@benchea_daniel #mihaibobonete Bobonete#theorose #bombonete ♬ sunet original – BENCHEA_DANIEL

Frumoasa cântăreață a aflat de curând că va deveni mămică și radiază de fericire. Vineri a avut primul său concert de când a aflat că este însărcinată cu regizorul Anghel Damian. Ca de obicei, Theo Rose a făcut un super show și a demonstrat că este într-o formă de zile mari, semn că sarcina îi priește din plin.

Citiți și: Theo Rose, apariție de senzație la primul concert după ce s-a aflat că este însărcinată! Cum arată burtica vedetei