Bogdan de la Ploiești rupe tăcerea despre despărțirea de Cristina Pucean. Manelistul a recunoscut public ce s-a întâmplat, de fapt: „Am greșit”

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au luat-o pe drumuri separate. După decizia despărțirii confirmată de tânără, manelistul a avut și el o primă reacție legată de ruptura dintre ei.

03 dec. 2022, 20:04
Bogdan de la Ploiești rupe tăcerea despre despărțirea de Cristina Pucean. Manelistul a recunoscut public ce s-a întâmplat, de fapt: „Am greșit”

Bogdan de la Ploiești e unul dintre cei mai îndrăgiți maneliști din țara noastră. Artistul a trăit o poveste superbă de dragoste cu Cristina Pucean, dar, cum tot ce e frumos are și un final, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Vestea i-a întristat pe fani.

Cristina Pucean a fost prima care a vorbit despre separarea de Bogdan de la Ploiești. Acum și manelistul a postat un mesaj pe internet și recunoaște că a greșit.

„Știu că am greșit, dar Dumnezeu e sus și știe sufletul meu, iar cu asta am spus tot. Dacă sunt provocat, voi răspunde. Câteodată trebuie să râzi, chiar dacă sufletul îți plânge”, a scris Bogdan de la Ploiești.

Motivul despărțirii dintre Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești, un mister

S-a zvonit că Cristina Pucean a apărut în ipostaze indecente în mediul online. În fotografii apărea o femeie cu un tatuaj pe picior, însă dansatoarea spune că ea nu are așa ceva.

„Am primit astăzi sute de mesaje și apeluri precum că, circulă pe Telegram un videoclip cu mine în ipostaze indecente și acesta ar fi motivul pentru care eu și Bogdan nu mai formăm un cuplu. Scopul acestei postări nu este ca eu și Bogdan să ne „spălăm rufele” în public, pentru că nu îmi stă în caracter să îmi discut viața privată, ci, doar să clarific că nu eu sunt în videoclip și nu există astfel de clipuri cu mine, spre dezamăgirea multora!”, a scris Cristina Pucean, pe Instagram.

Ea a mai spus că motivul despărțirii de manelist nu are nicio legătură cu această poveste.

„În primul rând, dacă vă uitați atent, domnișoara din videoclip are un tatuaj pe picior, tatuaj pe care eu nu îl am, după cum puteți vedea în următorul Story și ea nu are tatuajele mele pe mână, tatuaj pe care îl am din 2016”, a continuat dansatoarea.