Bombă în showbiz: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează, la două săptămâni după ce şi-au reînnoit jurămintele

Este ştirea zilei în showbizul românesc. La doar două săptămâni după ce Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf şi-au reînnoit jurămintele, la 15 ani de căsnicie, în spaţiul public a apărut informaţia că cei doi vor divorţa.

17 iun. 2021, 15:31

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează. Potrivit surselor Spynews, se pare că celebra impresară, una dintre cele mai de succes femei din România, ar fi decis să divorțeze de soțul ei, antrenorul Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează, la două săptămâni după ce şi-au reînnoit jurămintele

Laurențiu Reghecampf a declarat că este adevărat și că s-au despărțit. Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc’, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru FANATIK.

În urmă cu două săptămâni, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au împlinit 15 ani de mariaj, motiv pentru care cei doi au ales să își reînnoiască jurămintele. Aceștia au spus ”Da!” pentru a doua oară în fața ofițerului stării civile.

Cea mai sexy impresară din fotbalul românesc l-a copleșit cu declarații de dragoste pe soțul ei, Laurențiu Reghecampf, cu care s-a căsătorit în urmă cu 13 ani la Las Vegas. La vremea aceea, cei doi îndrăgostiți au fost cununați de un imitator al lui Elvis, capriciu pentru care au scos din buzunar 600 de dolari.

”15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire si împlinire mi-ai adus tu soțul meu de vis! Te iubesc fără limita! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limita! Nu exista ceva mai frumos decât tine …ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine … ești mai frumos decat un răsărit de soare, ești mai frumos decat un vis frumos ….Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te-a adus in viața!”, scria pe atunci Anamaria Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf şi-au unit destinele pe 14 iunie 2008, în Las Vegas, iar pe data de 31 august 2008 a venit pe lume băiatul lor, Laurențiu Junior, în Germania.

Cei doi s-au întâlnit cu foarte mulți ani în urmă, au avut o relație, însă ulterior s-au despărțit și fiecare s-a căsătorit cu altcineva. Cu toate acestea, se pare că povestea lor de iubire a dăinuit și, după mai mulți ani, au ajuns împreună în fața altarului.

Anamaria Prodan

Povestea de dragoste dintreeste una demnă de filmele hollywood-iene. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată pe vremea când erau abia niște adolescenți, Reghe avea 17 ani, iar Anamaria Prodan avea 20 de ani. Aveau să se reîntâlnească după 13 ani, dovadă că destinul îi reunește întotdeauna pe oamenii care sunt meniți să fie împreună.

Citeşte şi: Anamaria Prodan și Reghe au făcut a treia nuntă. Cum arată o dragoste ca-n filme: ”15 ani de iubire fără margini. Nici viața nu este peste tine” VIDEO