Bombă în showbiz. Cristina Ciobănaşu a făcut anunţul la doi ani de la despărţirea de Vlad Gherman. Cum va reacţiona Oana Moşneagu

Cristina Ciobănaşu și Vlad Gherman s-au despărțit în urmă cu doi ani, dar cei doi se înţeleg de minune şi acum.  

08 feb. 2023, 18:14
Bombă în showbiz. Cristina Ciobănaşu a făcut anunţul la doi ani de la despărţirea de Vlad Gherman. Cum va reacţiona Oana Moşneagu
Vlad Gherman şi Cristina Ciobănaşu, anunţ surprinzător la doi ani după ce s-au despărţit. "M-a sărutat pătimaş şi aia a fost!"

Relaţia dintre Cristian Ciobănaşu şi Vlad Gherman ţine de domeniul istoriei, dar, contrar a ceea ce se spune, cei doi au continuta povestea de iubire cu o relaţie de prietenie.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au format un cuplu timp de aproape un deceniu. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului fenomen „Pariu cu viața”, loc unde s-a înfiripat iubirea dintre ei. Deși fanii acestora s-ar fi așteptat ca cei doi să se căsătorească, Cristina și Vlad Ciobănașu au pus punct relației lor, iar vestea despărțirii a venit ca un trăsnet pentru cei ce i-au iubit.

Vlad Gherman şi Cristina Ciobănaşu, anunţ surprinzător la doi ani după ce s-au despărţit. „M-a sărutat pătimaş şi aia a fost!”
Acum, la mai bine de doi ani de la momentul în care și-au spus „adio”, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au păstrat o legătură de prietenie. De altfel, cei doi au fost și colegi de-a lungul timpului în producțiile Ruxandrei Ion de la Antena 1. Dacă v-ați fi gândit că între ei este o oarecare tensiune, ei bine, nu. Cristina Ciobănașu descrie atmosfera dintre ea și fostul său iubit ca fiind una „foarte drăguță”.

Cei doi glumesc când se întâlnesc, iar atmosfera este una foarte relaxată. Chiar mai mult decât atât, glumele dintre ei sunt privite cu mirare de către colegii de platou. „Noi am reușit cumva să păstrăm relația de prietenie. După ce s-au dus toate evenimentele de acum 2 ani, am reușit să păstrăm relația de prietenie și de colegialitate. Evident, pentru că ne cunoaștem foarte bine, atmosfera este foarte drăguță.

Glumim foarte mult, facem haz de necaz de foarte multe ori, Andreea face mișto de noi doi. Noi mai facem și foarte multe glume care, poate între niște colegi normali, nu s-ar face, căci nu se cunosc atât de bine. Andreea se uită la noi și zice: „OK, sunteți mult prea moderni pentru mine!” a declarat Cristina Ciobănașu pentru ego.ro. Dincolo de serialele în care au jucat, de-a lungul timpului cei doi realizează împreună și o emisiune la postul de televiziune Happy Channel.

Vlad Gherman plânge pe internet, la propriu, după Cristina Ciobănașu, deși e implicat într-o nouă relație. Actorul, mai sincer ca oricând în fața fanilor: „Și băieții plâng câteodată”

Vlad Gherman este mereu deschis cu fanii lui și îi ține la curent cu tot ce se petrece în viața lui. De curând acesta și-a adus aminte despre fosta relație cu Cristina Ciobănaşu și le-a făcut fanilor dezvăluiri emoționante.

Vlad Gherman, după despărţirea de Cristina Ciobănaşu: „Sfatul meu este să plângeți!”

Pentru cântăreț a plânge în fața celorlalți nu este nicio rușine și nici nu reprezintă o slăbiciune. Ba mai mult, acesta îi încurajează pe urmăritorii lui să o facă atunci cand simt că e cazul să se descarce.

„Acum doi ani, după cum știți, am trecut printr-o despărțire, după nouă ani de relație, și a fost o perioadă foarte grea pentru mine. În momentul de față, în jurul meu, aud foarte des replica: >Societatea încearcă să arate că bărbatul trebuie să producă pentru familie, el nu trebuie să plângă, trebuie să-și stăpânească emoțiile, nu trebuie să fie vulnerabil niciodată, iar asta este greșit. O statistică îngrijorătoare arată că riscul de suicid este de două ori mai mare la bărbați decât la femei”, le-a povestit acesta urmăritorilor.

Citește și Vlad Gherman şi Cristina Ciobănaşu, în doliu. Anunţul a fost făcut în urmă cu câteva ore: „Ultima noastră întâlnire a fost încărcată”

Mai mult, Vlad Gherman încurajează persoanele să vorbească sincer despre problemele lor. În trecut actorul a și mers la psiholog pentru a se putea vindeca de tot ce îl măcina în interior.

Oana Moşneagu a reacţionat după gestul iubitului ei
Oana Moşneagu a reacţionat după gestul iubitului ei

,,Da, ăsta am fost eu! Așa arătam după despărțirea care m-a lovit, peste care n-aș fi putut să trec dacă nu aveam alături de mine oameni cu care să vorbesc sau dacă, pur și simplu, nu lăsam afară emoțiile din organism. Sfatul meu este să plângeți! Așa cum spunea și o piesă celebră > și nu e absolut nimic rușinos în asta, din contră, ar trebui să nu ne fie rușine să ne expunem emoțiile, să vorbim deschis despre problemele care ne macină”, a mai povestit acesta.

În prezent, actorul se iubește cu Oana Moșneagu

Cu toate că despărțirea de Cristina Ciobănașu l-a afectat foarte mult, acesta și-a găsit liniștea în brațele colegei sale de pe platourile de filmare, Oana Moșneagu. La început au preferat să își țină relația secretă, însă iată că acum acesta nu omite niciun moment să își mărturisească dragostea față de partenera sa.  Cu toate că s-a vehiculat ca aceasta este însărcinată, Vlad Gherman a ținut să-i lămurească pe fani că nu se pune problema de așa ceva.