Bomba momentului în cazul Caracal. Două cadavre, găsite lângă casa lui Gheorghe Dincă

Două cadavre au fost găsite la circa 20 de kilometri de casa lui Gheorghe Dincă, informează România TV.

20 nov. 2019, 08:34
Bomba momentului în cazul Caracal. Două cadavre, găsite lângă casa lui Gheorghe Dincă

Mai multe rămăşiţe osoase au fost descoperite, marţi, pe un teren agricol din comuna Brâncoveni, Olt, la câţiva kilometri de casa lui Gheorghe Dincă, potrivit România TV.

Anca Anuţa, prim-procuror al Parchetului Tribunalui Olt, a declarat la România TV că un tractorist a găsit mai multe fragmente osoase, mai precis un craniu uman, şi a alertat autorităţile. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au descoperit un alt craniu, precum şi alte rămăşiţe osoase.

Ulterior, specialiştii au stabilit că ar fi vorba despre rămăşiţele a două persoane, însă nu se cunoaşte încă sexul acestora sau vechimea.

Cel care a găsit craniul susţine că a arat ani la rând locul respectiv, dar nu a găsit niciodată rămăşite osoase.

Osemintele au fost preluate de Institutul Naţional de Criminalistică, specialiştii urmând să stabilească de când sunt aceste oase.

Cazul este instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

„În raport de indiciile pe care le avem, Parchetul Olt face cercetări sub aspectul infracţiunii de omor calificat comis asupra a doua sau mai multe persoane deoarece au fost identificate doua schelete. S-a dispus expertiza antropologică de INML, avem promisiuni că acele concluzii vor fi transmise în timp util. Se fac audieri de matori în legătură cu găsirea celor două schelete”, a declarat Anca Anuţa, prim-procuror al Parchetului Tribunalui Olt, la România TV .