BRAVO, AI STIL 2019. Valeria a ajuns de urgenţă pe mâinile medicilor

În Gala “Bravo, ai stil!”, care se va difuza în această seară, de la ora 23:00, la Kanal D, concurentele emisiunii sunt tot mai hotărâte să îi cucerească pe jurați, în una dintre cele mai spectaculoase ediții, cu o tema cu totul specială, “Latino”.

RomaniaTV.net
02 feb. 2019, 09:41
BRAVO, AI STIL 2019. Valeria a ajuns de urgenţă pe mâinile medicilor

Lipsa Valeriei din platou ridică semne de întrebare printre concurente; din păcate, în Gala din această seară, Ilinca Vandici elucidează misterul. Starea de sănătate a Valeriei nu este cea mai bună, astfel că tânara a ajuns de urgență la spital, pentru a i se acorda toate ingrijirile medicale de care are nevoie.

Citeşte şi Cătălin Botezatu, SĂRUT PASIONAL cu o vedetă din România. Totul a fost filmat VIDEO

„Am un anunț foarte important pentru voi, cei din platou, dar și pentru cei din fața micilor ecrane; Valeria a venit azi dimineață aici, pregatită de Gală, să se aranjeze, să vă prezinte o ținută și un moment, din păcate, i s-a făcut foarte rău și în acest moment Valeria este la spital. Sper că este bine și că va ajunge aici până la finalul Galei. Ținem legătura în permanență cu cei de la spital, pentru a ne asigura că este bine. Cineva din echipa emisiunii este alături de ea. Nu îmi rămâne decât să îi urez multă sănătate și să o așteptăm cu brațele deschise aici”, a spus Ilinca Vandici.