BRAVO, AI STIL! ALL STARS. Raluca Bădulescu, scandal cu Andreea. „Chiar nu ai ce să cauţi în sezonul acesta”

De cand au introdus noutatea acestui sezon, Atelierul de creatie, concurentele emisiunii "Bravo, ai stil! All Stars" au fost puse in diferinte situatii de catre juratii show-ului.

19 feb. 2018, 10:52

In editia de ieri, difuzata la ora 16:30, vine randul Andreei sa mearga in atelierul de croitorie pentru a realiza o tinuta vestimentara, potrivita pentru a merge la un festival chic, scrie wowbiz.ro. Nemultumita de tema propusa, concurenta se simte nedreptatita, motiv pentru care cedeaza psihic si simte ca veleitatile artistice ii sunt ingradite.

Citeşte şi BRAVO AI STIL ALL STARS: ce concurentă pleacă la Paris cu Cătălin Botezatu

„Nu sunt suparata, dar pur si simplu este o presiune foarte mare pe mine si, efectiv, am cedat psihic. Atunci, propun sa ies din concurs si sa nu ma voteze cineva. Nu are rost sa raman. Eu nu gandesc in 10 secunde o tinuta, cu materialele pe care le avem aici”, se lamenteaza concurenta.

Raluca Badulescu isi iese din pepeni si o pune la punct pe Andreea, sfatuind-o, in acelasi timp, sa nu se mai victimizeze. Vedeta este nemultumita de ceea ce a realizat concurenta in atelier, motiv pentru care concluzioneaza faptul ca prestatia artistica a tinerei nu se ridica la asteptarile si la pretentiile juratilor.

Citeşte şi BRAVO AI STILL ALL STARS: Cine are imunitate, cine are un avans de trei steluţe

„Sunteti in atelier de foarte mult timp! Mai, Andreea, acum chiar ma enervez. Ai avut termen limita de zece secunde sa te gandesti la tinuta? Am spus noi aici, in platou, ca in zece secunde trebuie sa ne prezentati creatiile voastre? (…) Inseamna ca habar n-ai! Chiar nu ai ce sa cauti in sezonul acesta. Nu te mai victimiza atat, ca vrei sa iesi din competitie. Fata mea, daca tu nu stii cum arata un „festival look” si esti in „Bravo, ai stil! All Stars” esti blana”, o ia la rost Raluca Badulescu pe fata.