Brazilianul Amantino Mancini, condamnat la doi ani şi opt luni de închisoare pentru viol

Fotbalistul brazilian al echipei Atletico Mineiro, Amantino Mancini, a fost condamnat luni la doi ani şi opt luni de închisoare pentru viol şi vătămare corporală împotriva unei femei pe care a cunoscut-o la o petrecere dată de conaţionalul său Ronaldinho.

RomaniaTV.net
28 nov. 2011, 16:50
Brazilianul Amantino Mancini, condamnat la doi ani şi opt luni de închisoare pentru viol

Violul s-a produs în noaptea de 8 spre 9 decembrie 2010, iar procurorii italieni au cerut iniţial ca fostul jucător al formaţiilor AC Milan, Internazionale Milano şi AS Roma să fie condamnat la trei ani şi opt luni de închisoare, informează Gazzetta dello Sport.

De asemenea, magistratul Laura Marchiondelli l-a condamnat la zece luni de închisoare pe prietenul lui Mancini, Gerardo Eugenio do Nascimento, pentru complicitate. Acesta a încercat, în zilele de după viol, să o convingă pe victimă să-şi retragă acuzaţiile.

Amantino Mancini, în vârstă de 31 de ani, şi fotomodelul brazilian s-au cunoscut la o petrecere organizată de Ronaldinho într-un local din Milano. Femeia a băut la petrecere, i s-a făcut rău şi a cerut să fie dusă acasă. Mancini s-a oferit să o conducă, dar a dus-o în apartamentul său. În timp ce femeia era inconştientă, acesta a violat-o.