Cabral și Andreea Ibacka aruncă bomba! Decizia surprinzătoare pe care au luat-o după 12 ani de căsnicie

Andreea și Cabral Ibacka sunt unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. După 12 ani de căsnicie cei doi au făcut un anunț care i-a luat prin surprindere pe fanii lor.

06 iun. 2023, 16:29
Cabral și Andreea Ibacka aruncă bomba! Decizia surprinzătoare pe care au luat-o după 12 ani de căsnicie
Cabral și Andreea Ibacka aruncă bomba!

Cabral și Andreea Ibacka aruncă bomba! După venirea pe lume a celor doi copii ai lor, relația lui Cabral și a Andreei Ibacka a trecut prin multe schimbări, iar acum cei doi au decis să se ocupe mai mult de relația lor.

Citește și Fiica cea mare a lui Cabral refuză să primească bani de la tatăl său. Vedeta a dezvăluit adevăratul motiv: ”A fost așa o chestie foarte ciudată”

Cabral și Andreea Ibacka aruncă bomba!

Andreea Ibacka a recunoscut că de când au devenit părinți au reușit să plece singuri doar într-o singură vacanță, iar acum au luat decizia de a-și acorda mai mult timp unul altuia pentru a menține vie flacăra pasiunii.

“Sigur că s-au schimbat foarte multe din activitățile noastre împreună. Cred că am bifat până acum o singură vacanță singuri și atunci eram gravidă, de fapt. La cinema numeri pe degete de câte ori am fost. Dar încercăm, și mă gândesc că din toamnă începem colectivitatea și cu Tiago și poate că viața noastră chiar se va schimba”, a declarat Andreea Ibacka pentru ego.ro.

Vedeta a dezvăluit că a fost mereu atentă la imaginea ei, chiar și după ce a adus pe lume primul copil.

“Am încercat să ne vedem și de noi, ca indivizi. Eu, de exemplu, nu am renunțat niciodată să mă îngrijesc. Primele săptămâni era o provocare să mă spăl pe cap, după care am ajuns tot timpul la manichiură, la pedichiură, la epilat. Poate și prin prisma meseriei. Nu am fost o mamă care s-a delăsat în aspectele astea”, a mai spus Andreea Ibacka.

Mai mult, soția lui Cabral Ibacka a vorbit și despre conflictele pe care le-au avut în cei 12 ani de căsnicie, dar mai ales după nașterea primului copil.

“Am avut răbdare până acum și nu ne-am scos ochii. Mai mult, acum, la al doilea copil, am fost mai înțelepți. Poate că la primul ne-am mai scos ochii. Sau eu lui, să zicem…

Pentru că ai senzația că bărbatul își ia niște libertăți atunci când merge la muncă. El se duce la muncă pentru că este responsabilitatea și datoria lui față de familie, nu neapărat că îi face o plăcere sublimă”, a mai adăugat Andreea Ibacka.

Citește și Cabral Ibacka, emoționat până la lacrimi de fiica sa cea mare: „Nod în gât, milioane de cuvinte în cap”