Când naşte Elena Ionescu, ex-Mandinga. Artista, sexy la piscină înainte de marele eveniment FOTO

Se apropie momentul mult așteptat pentru Elena Ionescu, ex-Mandinga. Cântăreața a fost extrem de activă pe toată perioada sarcinii și încă mai este, fiind nelipsită de la piscină. Din acest weekend însă, focoasa brunetă va da plaja și relexarea pe schimbatul scutecelor, căci este programată la operația de cezariană, prin care îl va aduce pe lume pe băiețelul ei.

02 aug. 2018, 07:13

Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga, numără orele până își va putea strânge în brațe bebelușul, scrie click.ro. Deși burtica de gravidă i-a crescut binișor, cântăreața nu a renunțat la concertele planificate, așa cum nu a lipsit nici de la pisicină sau de la sala de fitness.

Citeşte şi Vrei un copil? Cele mai bune poziţii ca să rămâi gravidă

„Am făcut mult sport și nu am renunțat la niciuna dintre activitățile mele pe care le aveam înainte de a rămâne însărcinată. De două ori pe săptămână, mă duceam la înot, sport care m-a ajutat foarte mult și pe care l-am practicat până de curând fără probleme. Am avut grijă în special la alimentație. Pot spune că m-am hrănit sănătos. O să nasc la finele săptămânii la clinica maternității Polizu, unde am găsit o doamă doctor ginecolog care mi-a urmărit sarcina până acum. Am luat 11 kilograme, dintre care trei kilograme cântărește după măsurătorile medicilor doar bebelușul”, a povestit artista.