Când va deveni Andreea Marin o femeie fără obligaţii. Care este data DIVORŢULUI de Tuncay Ozturk

Au anunţat pe 27 octombrie că divorţează, iar acum, Tuncay Ozturk şi Andreea Marin se vor întâlni din nou în luna februarie, la Tribunal. 

04 ian. 2017, 15:33
Când va deveni Andreea Marin o femeie fără obligaţii. Care este data DIVORŢULUI de Tuncay Ozturk

Andreea Marin şi Tuncay Ozturk trebuie să se prezinte în faţa instanţei pe data de 13 februarie 2017, conform documentului ataşat, scrie spynews.ro. Este posibil ca atunci să se definitiveze procesul celor doi şi, atât vedet , cât şi fizioterapeutul să fie, din nou, liberi şi fără obligaţii de ziua îndrăgostiţilor.

Citeşte şi Veveriţa Andreei Marin a intrat în hibernare

De menţionat este faptul că Andreea Marin a solicitat avocaţilor să fie un divorţ cu uşile închise.
„M-am căsătorit cu soţul meu la data de 19.12.2013. Din nefericire pe parcursul căsătoriei au apărut neînţelegeri între noi, ca rezultat al unei imcompatibilităţi între valorile şi aspiraţiile noastre, descoperite în timp. Acestea au dus la alterarea relaţiei, generând în ultimul timp între noi o stare de tensiunea implicită care mă afectează în mod grav şi care ne-a făcut să fim practic separaţi. Încercările mele repetate de a găsi un compromis nu au dat rezultatele aşteptate. În aceste condiţii continuarea relaţiilor de familiei nu mai este posibilă, raporturile dintre noi fiind grav şi iremediabil afectate. Faţă de toate cele expuse mai sus, vă rog să admiteţi acţiunea aşa cum a fost fondată”, a scris Andreea Marin în motivarea divorţului.

„Ieri, dimineaţă de primăvară cu soarele de foc, azi, nasul îngheaţă. Viaţa e frumoasă, aşadar.