Care este adevăratul motiv pentru care Gina Pistol a renunțat la „Chefi la Cuțite”. Fiica sa, Josephine, nu este cea care a făcut-o să plece

Gina Pistol a decis să se dedice în totalitate familiei sale, în special fiicei ei, Josephine, motiv pentru care s-a retras din televiziune.

13 mart. 2023, 12:56
Care este adevăratul motiv pentru care Gina Pistol a renunțat la „Chefi la Cuțite”. Fiica sa, Josephine, nu este cea care a făcut-o să plece
Adevăratul motiv pentru care s-a retras Gina Pistol din televiziune

Gina Pistol a șocat o lume întreagă atunci când și-a anunțat decizia de a renunța la televizune. Fanii au fost uimiți de faptul că nu o vr mai vedea pe micul ecran. Mulți au crezut că este o glumă, dar vestea a fost una cât se poate de serioasă.

Vedeta a renunțat la a mai prezenta emisiunea „Chefi la cuțite” și la cariera pe care a construit-o de-a lungul timpului, motivul invocat fiind puținul timp pe care îl petrece cu fiica sa. De când micuța Josephine a apărut în viața ei și a iubitului său, Smiley, Gina Pistol se dezlipește cu greu de aceasta.

Gina Pistol a renunțat la carieră pentru familia ei

Chiar dacă cei din producție au încercat mereu să o înțeleagă și au creat un program acceptabil pentru aceasta, pentru Gina Pistol nu a fost suficient. Producătoarea emisiunii pe care o prezenta, Monica Segal, a declarat că programul de muncă era unul extrem de solicitant, fiind un motiv important pentru care vedeta a decis să facă un pas în spate.

Citește și: Sorinel Puștiu, interzis în America. Motivul pentru care manelistul este tratat ca un infractor de autoritățile americane

Aceasta avea zile în care trenuia să filmeze de la 1o dimineața până la 10 seara, lucru care i-a dat tot programul peste cap. Instinctul matern a fost mai puternic decât orice, așa că a pus-o pe fiica ei pe primul loc.

„Simpaticilor, dupa cum bine stiti, acusi se fac doi ani de cand am devenit mama si am inceput o noua viata.
In acesti doi ani in care mi-am continuat si activitatea ca prezentator la Chefi la cutite, mi-am dat seama ca imi doresc sa-mi dedic mai mult timp mie, familiei si in special fiicei mele. Ca si pentru voi si pentru mine acesti ani au fost foarte complicati. Nimic nu a fost asa cum stiam noi.

Citește și: Șerban Copoț, despre momentele grele care i-au marcat copilăria: „Familia mea era urmărită de securiști”

Anul acesta am decis sa-mi inchei povestea cu emisiunea Chefi la cutite si cu o echipa de oameni minunati de la care am invatat foarte multe lucruri despre magia numita televiziune.
Vreau sa multumesc intregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cutite si 3 de Asia Express. Le multumesc celor TREI MAGNIFICI: Chef Catalin Scarlatescu, Chef Florin Dumitrescu, Chef Sorin Bontea, care mi-au devenit prieteni si voua pentru ca ati fost alaturi de mine in aceasta aventura minunata a vietii mele.

Vreau sa-i mai multumesc in mod special Mona Segall pentru increderea pe care a avut-o in mine, pentru toata rabdarea si pentru toate lectiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatete din lume.
Simpaticilor, aventura mea, continua!
Momentan alaturi de cel mai important om din viata mea, Josephine, si in viitor alaturi si de voi! Sa ne revedem cu bine la tv.

Pana atunci sunt aici. Nu foarte des, dar atat de des cat pot!
Va pup, Gina.”, 
a scris Gina Pistol pe Facebook.