Carmen de la Sălciua a decis să se despartă. Bărbatul face acuzații dure la adresa artistei: „M-a dat afară”

Carmen de la Sălciua a decis să se despartă de cel cu care a împărțit aceeași scenă mulți ani de zile. Un nou scandal a izbucnit în lumea mondenă, după ce Nelu Popa, saxofonistul formației, a declarat că s-a iubit cu artista de muzică de petrecere.

31 mai 2023, 23:24
Carmen de la Sălciua a decis să se despartă. Bărbatul face acuzații dure la adresa artistei: „M-a dat afară”

Carmen de la Sălciua a decis să se despartă de unul dintre colegii ei, pentru că ar fi ieșit la iveală o poveste de dragoste între cei doi, care ar fi durat trei ani și jumătate. După declarațiile bărbatului, artista l-a dat afară pe Nelu Popa, iar acesta spune că l-a lăsat pe drumuri.

Citește și: Carmen de la Sălciua a vorbit despre sarcină, după ce fanii i-au văzut burtica: „Noi ne dorim să fim părinţi”

Carmen de la Sălciua a decis să se despartă de Nelu Popa

Nelu Popa și Carmen de la Sălciua au decis, de curând, să pună capăt colaborării pe care o au de mulți ani. Cei doi s-au despărțit, artistic, în relații cât se poate de amicale, așa cum, de altfel, a și recunoscut saxofonistul.

Da, există foarte multă răutate ca în toate domeniile. Am primit multe răutăți de foarte multe ori și primesc în fiecare zi din partea colegilor. Unii au început să mă, alții vorbesc urât deoarece ei nu pot ajunge la nivelul meu.

Cea mai mare răutate pe care am primit-o este de la fosta mea colegă de formație. Vorbesc despre momentul în care am fost dat afară. Într-o secundă s-au anulat ani și nopți la rând de muncă pentru că a apărut un articol pe care eu nu puteam să-l opresc să nu apară.

Am fost întrebat dacă am avut o relație cu fosta mea colegă. La acel moment era actuala mea colegă și am fost sincer. Am fost taxat pentru sinceritate. Tot binele și stresul acumulat ani la rând s-a anulat într-o secundă„, a declarat Nelu Popa, pentru Fanatik.ro.