Carmen Harra, o nouă previziune: „Pandemia va ajunge la un sfârşit definitiv în primăvara anului viitor”

Celebra clarvăzătoare, Carmen Harra, a prezis în timpul unui interviu la Teo Show că pandemia de coronavirus se va încheia  abia anul viitor, dar că urmările nu vor fi deloc ușoare.

RomaniaTV.net
07 aug. 2020, 14:07
Carmen Harra, o nouă previziune: „Pandemia va ajunge la un sfârşit definitiv în primăvara anului viitor”
Carmen Harra, previziuni petru 2023

„Noi americanii nu avem voie nicăieri. Suntem sinistrați, închiși aici la domiciliu. O să dureze pandemia până vom avea pe cineva care să ne ducă pe drumul drept. Oamenii și-au pierdut răbdarea, fiecare e pe cont propriu. Oamenii nu vor să mai stea în casă. E lupta între starea mentală și cea fizică. Problema s-a agravat. Important e ce facem de aici încolo, cum corectăm situația. Nivelul personal duce la nivelul colectiv. Dacă credem că o parte din noi o duce mai bine sau mai rău și nu îi afectează pe ceilalți este greșit.

Citeşte şi: A murit o îndrăgită cântăreaţă româncă a anilor ’80. Carmen Harra, în doliu

Această pandemie va ajunge la un sfârșit definitiv poate înspre primăvara. Virusul se răspândește, dar nu mai are puterea. Partea proastă vine după acest virus: transformările din lume, de aspect economic, politic, monetar. Viziunea mea este că nu vom mai avea regi, poate Papa, catolicismul are de suferit, băncile au de suferit”, a spus Carmen Harra la Teo Show.

Carmen Harra este una dintre cele mai cunoacute clarvăzătoare, atât din România cât şi din SUA. La cabinetul ei au ajuns de la politicieni până la vedete de renume din showbiz-ul american, iar popularitatea ei este una destul de mare, având rubrici în câteva reviste și ziare importante din State unde abordează teme psihologice.