Carmen Harra anunţă că 2023 este anul divorţurilor în showbiz-ul românesc. Cuplurile celebre care se vor despărţi

Carmen Harra susţine că relațiile sunt tot mai dificile în ultima vreme și că 2023 este un an care pune la încercare cuplurile căsătorite, mai ales pe cele formate din celebrităţi.

09 feb. 2023, 08:36
Carmen Harra anunţă că 2023 este anul divorţurilor în showbiz-ul românesc. Cuplurile celebre care se vor despărţi
Carmen Harra anunţă că 2023 este anul divorţurilor în showbiz-ul românesc. Cuplurile celebre care se vor despărţi

Carmen Harra anunţă că 2023 este anul divorţurilor în showbiz-ul românesc. Potrivit clarvăzătoarei, căsniciile vor fi pune la grele încercări în aacest an, fiind aşteptate divorţuri în showbiz-ul românesc, dar și în cel internațional.

„Divorțuri sunt întodeauna, din 100 de mariaje mai mult de 100 se termină cu divorț! Se schimbă partenerii mult mai ușor acum. Ar trebui să rămânem așa cum am trăit odată să avem un singur partener și atunci am evita divorțurile. Da, din nefericire urmează ani de încercare, totul constă în atitudine, în cum răspunzi vieții și cum te înmagazinezi ca să poți trece peste toate încercările pe care fiecare an ni-l aduce. Hai să ne imaginăm un an superb, anul lui Dumnezeu, este un an mult mai bun, un an inteligent, magic, care ne aduce foarte multe surprize”, a declarat Carmen Harra pentru Antena Stars.

Citeşte şi: Carmen Harra a anunţat data exactă la care se termină războiul din Ucraina: „Omenirea are un pericol uriaș de război mondial în 2024, acolo trebuie să avem grijă”

Carmen Harra a reamintit că a prezis destrămarea unor cupluri celebre, cu ani în urmă şi a analizat și câteva căsnicii ale unor vedete din  România, care, în final, au ajuns la divorț.

  • Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Ei sunt o relație temporară. Sunt doi oameni care se cunosc, la un moment dat, în viață. Pot să se căsătorească, dacă vor, dar relația lor nu are cum să dureze. Iar eu am spus de multe ori asta, despre ei doi, că relația lor nu va dura”.
  • Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană: „Același lucru i l-am spus și lui Bahmuțeanu, în 2007 sau în 2008, că se va despărți. Și există această înregistrare, dintr-o emisiune a ei, când am venit în România, după 17 ani și am fost invitată la ea și m-a întrebat dacă rămâne cu Prigoană. I-am spus – absolut nu. O să divorțezi de el. Asta era la 4 ani după căsătoria lor și iată că s-a întâmplat. Ba mai mult, am avertizat-o că relația asta devine abuzivă și o să se termine foarte prost, în special pentru ea. Și iată, exact ceea ce s-a întâmplat”
  • Oana Zăvoranu și Pepe: „La fel. Tot eu le-am spus că o să divorțeze!”.

Citeşte şi: Carmen Harra, avertisment cumplit pentru 2023: „Ăștia sunt anii fatidici. Biblia mereu vorbește de perioada aceea de 7 ani în care oamenii suferă de boli, de sărăcie, de foamete”