Carmen Harra dă verdictul despre noua relaţie a Anamariei Prodan: „Cui pe cui se scoate”

Carmen Harra a făcut o serie de previziuni despre relația actuală Anamariei Prodan. Sexy impresara îi păstrează identitatea secretă iubitului ei, însă clarvăzătoarea își poate da seama dacă este de durată sau nu.

27 mart. 2023, 09:16
Carmen Harra dă verdictul despre noua relaţie a Anamariei Prodan: „Cui pe cui se scoate”

Carmen Harra a făcut o serie de previziuni despre cuplul aflat în centrul atenției în lumea mondenă, anume Anamaria Prodan și noul ei iubit. În emisiunea “Online Story by Cornelia Ionescu”, Harra a menționat că Anamaria Prodan și-a regăsit drumul, după suferințele lungi prin care a trecut, dar și că această relație îi este benefică, poate chiar cel mai bun lucru care i se poate întâmpla.

Carmen Harra a vorbit și despre copiii Anamariei Prodan, care i-au fost punct de sprijin, aceasta fiind purtată în dreapta și stânga ca să vorbească despre divorțul ei.

Carmen Harra:” Acest om este bun în viața ei”

Carmen Harra a făcut o serie de previziuni despre relația actuală Anamariei Prodan. Sexy impresara îi păstrează identitatea secretă iubitului ei, însă clarvăzătoarea își poate da seama dacă este de durată sau nu.

Carmen Harra, previziuni teribile despre un colaps financiar de proporţii: „Trebuie să ne pregătim pentru o criză economică uriașă. Va fi dincolo de imaginaţia noastră”

Astfel, aceasta a declarat că este vorba despre un cuplu fericit, care s-a unit la timpul potrivit. „După atâta amărăciune care a fost în sufletul ei, această relație îi face enorm de bine. Cui pe cui se coate, iar ea asta face. Merită, e o fată deșteaptă, descurcăreață. Numai ideea în sine de a avea pe cineva lângă ea, care să o susțină, care să îi ridice moralul, să o ajute să nu se mai gândească la lucrurile triste și dureroase care au afectat-o.

Este cel mai bun lucru care i se putea întâmpla la ora actuală. Cred că această relație este benefică pentru ea, că acest om este bun în viața ei și vreau să o văd că face tot posibilul să fie bine între ei doi.”, a declarat Carmen Harra.

Carmen Harra a mai mărturisit faptul că e de părere că impresara a beneficiat de un ajutor divin și anume mama ei. După o durere imensă în urma divorțului de Laurențiu Reghecampf, noul iubit era fix ce avea nevoie.

„Este anul perfect să fie cu cineva. Dacă îl alegea anul viitor spuneam că nu are nicio șansă. Acest moment este bun. Avea nevoie de așa ceva. Ea a suferit enorm, nimeni nu s-a gândit la suferința ei. Era evident, îi plângea inima. Lumea media i-a agravat suferința, pentru că a fost obligată zi de zi să vorbească despre acest divorț. Nu s-a putut vindeca, a devenit cumva obsedată de ce i se întâmplă. Avea nevoie de o salvare. Mama ei a îndreptat-o spre cineva. Vreau să își țină secretă această relație. Mai bine să o țină pentru ea.”, a explicat Carmen Harra, la Online Story.

Carmen Harra, anul trecut: „Anamaria Prodan nu va ramane cu actualul iubit”

„Tot eu am fost cea care i-am spus despre acest divorț când ea credea că acest lucru nu se vă întâmplă. Din nou i-am spus. A durut-o. Stiu, poate încă este supărată pe mine. Adevărul ne doare.

Carmen Harra divorţ Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf

Dar adevărul este mai bun decât minciuna. Dar cred că aceasta separare o să duca în viitor la ceva bun, dar acum, vede totul prin ochii femeii care are nevoie de compensație. Are nevoie să creadă că vă găsi ceva mai bun și mai minunat și mai potent financiar și mai devotat. Dar astea nu se pot dovedi decât în timp. Iar percepția ei despre aceasta relație este distorsionata. De asta nici nu îl prezinta. Cred că mama ei din alte dimensiuni o vă ajuta să își găsească omul care să o ia așa cum este și să formeze acea unitate după ce ea vă învață din greșelile mariajelor trecute. Altfel, vom avea o mie de divorțuri că jennifer Lopez din care nu am învățat nimic.

Citeste si Carmen Harra, clarviziuni despre o tragedie în România: „Va veni un cutremur în viitor, deci românii să fie vigilenți”

Lucrurile nu merg chiar așa, aș vrea să cred că asta e un adevăr. Eu o iubesc pentru că e fata celebrei Ionelei Prodan și prietena buna, dar eu cred că acest om îi vindeca rana pe moment. Nu poți induce un om în eroare. Nu duce la nimic, e un foc de paie. Absolut nu, nu duce nicăieri. Lucrurile nu merg așa. Îi trebuie un timp să aibă pe cineva în viață ei. NU duce ceva la stabilizarea ei”, a declarat Carmen Harra.