Carmen Harra, în moarte clinică: „Mi-am dat seama că există lumi paralele, ceva dincolo de această existență senzorială”

Carmen Harra și-a găsit drumul după ce a fost în moarte clinică. Ce nu ați știut niciodată despre celebra clarvăzătoare.

11 nov. 2022, 21:33

Carmen Harra a vorbit recent despre detalii mai puţin ştiute din viața ei, dezvăluind secrete care au stat ascunse mulţi ani. Vedeta susține că a înțeles care este cu adevărat misiunea ei pe acest pământ, după ce a trecut printr-un moment greu al vieții, când a fost în moarte clinică.

„N-am simțit nicio chemare astrală, dar, într-adevăr, moartea clinică mi-a deschis o portiță spre un univers pe care l-am accesat și mi-am dat seama că există lumi paralele, ceva dincolo de această existență senzorială. Și am avut fascinația acestei lumi spirituale în care am intrat pentru o secundă”, a afirmat clarvăzătoarea.

Nu i-a fost niciodată frică să le spună oamenilor lucruri mai puțin plăcute, pentru că totdeauna i-au dat dreptate și i-au mulțumit. Chiar dacă pe moment nu au fost pregătiți să audă ce nu și-au dorit, Carmen Harra susține că e mult mai bine să fii avertizat: “Îi ajut pe oamenii respectivi să înțeleagă că un eveniment trebuie să aibă loc în viața lor și că trebuie să se pregătească. E mai bine să știi decât să nu ai habar, funcționează ca o avertizare.

Biblia și marile cărți de înțelepciune sunt avertismente. Pe pereții piramidelor sunt scrise mesaje vechi de 3.000 de ani despre când se va descoperi penicilina, când vor fi războaiele mondiale, 11 septembrie 2001 și toate evenimentele majore ale lumii. Totul este scris pe acele ziduri”, a mai spus vedeta.

Citeşte şi: Carmen Harra a dezvăluit cum face să atragă banii. Toți milionarii lumii folosesc această metodă

Nu există nici un fel de pericol să comunici cu lumea spiritelor
Nu i-a fost niciodată frică să comunice cu lumea spiritelor, dar nu oricine poate face acest lucru. În plus, clarvăzătoarea nu accesează niciodată spiritele rele.  “Nu există niciun fel de pericol. Lumea spiritelor vrea să comunice mereu, încearcă asta, dar nu oricine este deschis spre acest gen de comunicări. Și ideile religioase care s-au infiltrat în convingerile noastre spun că ar fi ceva greșit.

Și că nu am avea voie să comunicăm sau să nu credem în reîncarnare, când Iisus este cel care a crezut în reîncarnare și a spus că va reveni după 2.000 de ani. Deși contestă, religia crede în reîncarnare. Sufletul rămâne în lumea fizică încă 40 de zile după ce inima încetează să îți mai bată…

Creierul continuă să emită unde electromagnetice pentru încă 40 de zile. (…) Nu caut să accesez spiritele rele. Spiritele care te înconjoară sunt cele care vor să te protejeze. Nu atragi demonii pentru că nu ai nicio conexiune cu ei. Sigur, dacă mergi să locuiești într-o casă bântuită de spirite rele, vei simți imediat efectul acestora”, a mai spus Carmen.

Carmen Harra a prevestit moartea soţului ei. Ce mesaj i-a transmis: „Chiar înainte de a muri i-am spus”

„Spiritele familiei sunt cele care ne protejează”
Carmen Harra susține că nu trebuie să ne facem niciodată casă peste un mormânt sau unde a fost un cimitir, pentru că vom deranja spiritele. Clarvăzătoarea afirmă că spiritele care ne protejează sunt cele ale familiei, acestea dorind să fie mereu în contact cu noi: „Avem în aceste spirite un sprijin extraordinar pe care nici nu îl bănuim”.

Dar Carmen nu vede doar viitorul oricărei persoane care îi trece pragul, ci și pe al ei. Iar acest lucru s-a întâmplat când a comunicat cu spiritul lui Octavian Goga. “De când eram mică mi-am văzut viitorul. Știam, din comunicarea cu spiritul lui Octavian Goga, că voi pleca în America, că voi scrie cărți în altă limbă și că voi cunoaște președinți de stat.

Am știut și că soțul meu se află în altă parte a lumii și că are aceeași inițială a numelui cu a tatălui meu. Mai am multe lucruri bune de făcut în această lume. Trăim vremuri extrem de tulburi în evoluția umanității și cred că sunt un mesager cu informații importante pentru cei care vor să asculte”, a mai spus prezicătoarea.