Carmen Iohannis, alături de şeful statului în Italia. Ce ţinute a ales soţia lui Klaus Iohannis GALERIE FOTO

Preşedintele Klaus Iohannis, aflat în vizită de stat în Italia, a asistat, duminică seara, la iluminarea Columnei lui Traian în culorile tricolorului românesc. Klaus Iohannis a fost însoţit de soţia sa, Carmen Iohannis. A fost prima apariţie publică a lui Carmen Iohannis, de la festivităţile de Ziua Marinei.

15 oct. 2018, 07:15

Preşedintele Klaus Iohannis a plecat în Italia, duminică, fiind prima vizită de stat din ultimii 45 de ani în Italia a unui şef al statului român. Pe parcursul vizitei, care va dura până în 17 octombrie, şeful statului are programate întâlniri cu preşedintele Italiei, Sergio Mattarella, cu preşedintele Consiliului de Miniştri al Italiei, Giuseppe Conte, cu preşedinţii Senatului şi Camerei Deputaţilor, Maria Elisabetta Alberti Casellati şi Roberto Fico, precum şi cu reprezentanţi ai cultelor religioase ortodox, greco-catolic şi romano-catolic şi cu reprezentanţii comunităţii româneşti, cea mai numeroasă din afara graniţelor.

Duminică, preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au mers în vizită la sediul Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a Italiei. Carmen Iohannis a purtat o rochie cu volane de culoare roz pal acoperită cu un voal transparent cu buline negre, pe care a accesorizat-o cu o pereche de sandale de aceeaşi coloare.

Duminică seara, preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au asistat la iluminarea Columnei lui Traian în culorile tricolorului românesc. Românii s-au pregătit cum se cuvine pentru vizita lui Klaus Iohannis. Șeful statului și soția sa au fost întâmpinați de copii în costume populare. 

Nici Carmen Iohannis nu s-a lasat mai prejos. Soţia preşedintelui a purtat o rochie albă simplă, fără mânechi, până la genunchi, o pereche de sandale şi o geantă de culoare albastru deschis.