CAMERE DE SUPRAVEGHERE: Cascador pe trecerea de pietoni VIDEO

Imagini incredibile au fost surprinse miercuri pe bulevardul Bucuresti din municipiul Baia Mare. Doi oameni care s-au angajat regulamentar in traversarea strazii pe trecerea pentru pietoni au fost la un pas de a fi spulberati de un sofer. Mai mult, autoturismul a trecut razant printre doua masini oprite la zebra pentru a acorda prioritate de trecere oamenilor.

18 iun. 2014, 08:11
CAMERE DE SUPRAVEGHERE: Cascador pe trecerea de pietoni VIDEO

Soferul unei autoutilitare care circula pe banda 1 a bulevardului a oprit la trecerea pentru pietoni pentru a acorda prioritate la doi oameni, care era intentionau sa treaca strada, pe langa biciclete, scrie actualmm.ro. Pe banda doi a bulevardului a oprit si soferul unui autoturism pentru acelasi lucru. Doar ca pe banda intai in spatele autoutilitarei circula un autoturism.

Citeşte şi IMAGINI DRAMATICE, filmate în Dolj. Doi oameni s-au înecat în timp ce traversau râul Jiu VIDEO

Soferul acestuia nu a observat la timp faptul ca vehiculul din fata oprise si pentru a nu intra in coliziune cu acesta a tras de volan stanga. A trecut razant printre cele doua vehicule (de pe banda 1 si de pe banda 2, n.r.), acrosand cu oglinda retrovizoare autoutilitara.

Citeşte şi Un ŞOFER BEAT a provocat un ACCIDENT MORTAL în timp ce încerca să schimbe muzica de la casetofon VIDEO

Ajuns pe trecerea pentru pietoni soferul a reusit sa evite lovirea celor doi oameni care se angajasera in traversarea bulevardului. Apoi, dupa cativa zeci de metri soferul a oprit pe dreapta si nu i-a venit sa creada ce tragedie ar fi putut provoca.