Casnica de la Master Chef, gravidă pentru a doua oară, a fost înşelată de soţ. FOTO

Exemplul perfect ca viata sta in mana destinului, "casnica" Andreea Moldovan si DJ Optick si-au inceput povestea de amor cat se poate de anevoios. Astfel, dupa ce l-a vazut cam fustangiu, femeia nici n-a conceput sa mai aiba de-a face cu el.

15 apr. 2015, 08:20

Asteapta cel de-al doilea copil si, in pofida zvonurilor ca mariajul lor nu ar merge tocmai pe roze, Andreea Moldovan si DJ Optick sunt un cuplu chiar fericit, scrie cancan.ro. Cum cainele latra si caravana trece, zvonurile potrivit carora „casnica” ar fi flirtat cu Vladimir Draghia, cat timp au fost in jungla, impreuna, nu au reusit deloc sa vanture armonia cuplului. Ei bine, ca tot a venit vorba despre armonie, putini sunt cei care stiu ca povestea de dragoste dintre Andreea si SJ Optick a debutat intr-un mod mai violent chiar decat o tornada.

Citeşte şi CASNICA DE LA MASTERCHEF, sex oral cu Vladimir Drăghia. Totul a fost filmat

Cand priveste in urma, pe Andreea o pufneste rasul, dar numai ea stie ce-a fost in sufletul ei atunci cand DJ Optick a ranit-o, la scurt timp dupa ce s-au cunoscut, mai ales ca a fost dragoste la prima vedere: „Ne-am intalnit la mare, la plaja. M-am indragostit din prima clipa. Si el de mine. Dar el umbla si cu mine, si cu alte fete, in perioada respectiva. Iar la un moment dat l-am vazut tot pe plaja cu alta cu care, culmea, nici macar nu avea vreo treaba. Si mi s-a pus pata. L-am ignorat. Nu i-am mai raspuns la telefon un an. Degeaba m-a cautat, m-a sunat, mi-a dat mesaje. Fix dupa un an ne-am intalnit, intamplator, tot la mare, pe plaja, si de atunci suntem nedespartiti”, a povestit Andreea. Mereu sincera cand vine vorba despre viata ei de familie, „casnica” a impartasit si alte detalii incitante despre ea si DJ Optick: „Am ramas insarcinata intamplator. Aveam 22 de ani, s-a intamplat la un an dupa ce ne-am impacat. A fost o mare surpriza pentru noi. Am fost uimiti timp de 24 de ore, in care ne-am gandit cum ni se va schimba viata, dar nu ne-am pus nici macar o clipa problema sa renuntam la sarcina. Am fost foarte bucurosi si am avut grija singuri de fetita, am fost total impotriva bonelor. Acum ne mai dorim un copil si asteptam ca Dumnezeu sa ni-l dea, sa ne faca o noua bucurie”, a mai spus Andreea.

Citeşte şi Andreea Moldovan, poza „perversă” din AFRICA de SUD cu care şi-a cucerit fanii

Multi au crezut ca este pacaleala in momentul in care Andreea Moldovan a postat o fotografie pe Facebook, pe data de 1 aprilie, cu un test de sarcina. Pusa in fata unor comentarii chiar rautacioase, vedeta a mentionat ca este cat se poate de serios si ca este insarcinata cu cel de-al doilea copil.