Câştigător Chefi la Cuţite 2021. Scandal uriaş înainte de finala de miercuri: „S-a dezlănţuit rasismul”

Câştigător Chefi la cuţite 2021. Gelu Duminică o apără pe Narcisa, care a fost atacată pe reţelele de socializare după ce au apărut informaţii potrivit cărora aceasta ar fi câştigat emisiunea de gătit.

16 iun. 2021, 19:11
Câştigător Chefi la Cuţite 2021. Scandal uriaş înainte de finala de miercuri: „S-a dezlănţuit rasismul”
Câştigător Chefi la Cuţite 2021. Scandal uriaş înainte de finala de miercuri: "S-a dezlănţuit rasismul"

Câştigător Chefi la cuţite 2021.

Narcisa se numără printre finaliştii sezonului 9 Chefi la Cuţite. Concurenta de etnie româ a reuşit de nenumărate ori să-i surprindă pe cei trei chefi cu preparatele sale, meritând astfel un loc în marea finală alături de Elena şi Cătălin.

Câştigător Chefi la Cuţite 2021. Gelu Duminică: „S-a dezlănţuit rasismul”

După ce au apărut zvonuri potrivit cărora Narcisa ar fi câştigătoarea sezului 9 Chefi la Cuţite, aceasta a început să fie atacată din toate părţile. Gelu Duminică sare în apărarea concurentei de etnie romă.

„O fata de etnie roma a câștigat un concurs de gătit televizat.

Pe paginile oficiale ale emisiunii, precum și pe cele ale celor 3 chefi bucătari-jurați, s-a dezlănțuit rasismul. Mii de comentarii în care fata respectiva este făcută în toate felurile, inclusiv este acuzata „ca e furat retetele”.

Va rog sa cititi comentariile (sunt mii), si sa va gândiți, pentru o secunda, ca sunteți în papucii Narcisei. Ai muncit, ai tras de tine, te-ai bătut cu toate greutățile vieții, ai fost cuminte, te-ai parfumat, nu ai deranjat pe cineva și ai demonstrat ca ești buna. Cu toate acestea, ești făcută terci pentru ca ești de etnie roma. Si spuneti-mi după aceea ca în România nu există rasism.

Pentru mine, Narcisa este o învingătoare, indiferent ce. Faptul ca e de etnie roma, este doar un plus!

PS: ca tot vad ca mi se spune ca fac spoiler: informația cu câștigătorul e publica, pe surse, de vreo doua săptămâni.”, a scris Gelu Duminică.

Citeşte şi Câştigător Chefi la Cuţite sezonul 9. „Prăjitura lui mamaie”, reţeta de senzaţie cu care Narcisa a cucerit pe toată lumea. Iată cum poţi să o faci şi tu acasă

Cine este Narcisa Birjaru

Narcisa Birjaru este una dintre concurentele care a surprins pe toată lumea în sezonul 9. Deşi nu este bucătar profesionist, concurenta a reuşit să îi surprindă de fiecare dată pe chefi cu preparate gustoase şi bine pregătite

Narcisa Birjaru este una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Chefi la cuțite, sezonu 9. Concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu a reușit să se  facă plăcută atât de coechipierii şi rivalii săi din emisiune, dar şi de fani.

„Provin din familie romă. La noi, tradiția este să te măriți de mică. Bineînțeles, dacă vrei, nu te obligă nimeni. Sunt alte etnii unde părinții te promit cuiva. La mine nu este așa, pur și simplu eu și cu iubitul meu ne-am întâlnit undeva, ne-am plăcut, am făcut școala generală și în primul an de liceu ne-am căsătorit.

Și de atunci suntem de nedespărțit, suntem împreună de nouă ani”, a declarat Narcisa în preselecţii.

Narcisa Birjaru a venit, în audițiile de la Chefi la cuțite însoțită de soțul ei, care i-a făcut declarații în emisiune, mărturisind că ea reprezintă totul pentru el. Soțul concurentei este și cel mai înfocat fan al ei și o susține întru totul. Concurenta lui Cătălin Scărlătescu, în vârstă de 24 de ani, s-a maritat de la 15 ani, iar soțul ei o sprijină pe deplin în competiție.

Citeşte şi Câştigător Chefi la Cuţite 2021. Ştefan Borleanu rupe tăcerea după ce a fost eliminat din concurs: Simt dezamăgire! Am demonstrat mult în acest sezon