Câştigător iUmor 2021. Cine va primi trofeul la Gala premiilor iUmor

Cel de-al zecelea sezon al show-ului iUmor găzduieşte, miercuri, 12 mai, de la ora 20.30, Gala decernării premiilor iUmor!

12 mai 2021, 09:37
Câştigător iUmor 2021. Cine va primi trofeul la Gala premiilor iUmor
Gala premiloor iUmor 2021. Sursa FOTO: facebook iUmor

Câştigător iUmor 2021. Loredana, Marian Godină sau Andrei Ștefănescu sunt doar câteva dintre personalitățile care îi vor premia pe cei trei jurați pentru parcursul lor din cele zece sezoane. Totodată, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor revedea cu foști câștigători iUmor, potrivit a1.ro

Câştigător iUmor 2021. Ce premii vor fi decernate în cadrul galei

În cadrul Galei premiilor iUmor se vor decerna premii precum: premiul pentru Evenimentul anului, premiul pentru Cea mai spectaculoasă jurizare, premiul pentru Întreaga carieră

Mai mult, actorul Vlad Drăgulin va avea grijă să nu rateze niciun moment important din culise. Serialul ”iMai Mult Umor”, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție de audiții din cel de-al zecelea sezon iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe site-ul a1.ro.

Citeste si Cum arată Chef Florin Dumitrescu chel. Lookul neconvenţional care a pus pe jar internetul

„iMai Mult Umor”este povestea nevăzută din spatele produsului finit ”iUmor”, este spectacolul din spatele spectacolului„, a spus Vlad Drăgulin. Actorul va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii „iUmor” prin ochii personajului Niros, un producător perfecționist, și nu se va teme să pună toate întrebările incomode, atât persoanelor din echipă, cât și juraților sau concurenților.

Câştigător iUmor 2021. Loredana, Marian Godină şi Andrei Ştefănescu, printre invitaţii la Gala iUmor

Loredana

va veni la gala premiilor iUmor, iar apariția sa va fi una spectaculoasă. Din teaser-ul emisiunii se poate observa că Delia și Loredana Groza se sărută cu patos în direct. Nu se știe cum au ajuns cele două artiste în această ipostază, dar cu siguranță momentul este unul așteptat și va deveni viral. De-a lungul timpului s-a speculat că Delia și Loredana nu ar fi în relație prea bune, însă aceste imagini dovedesc exact contrariul.

Mai mulţi internauţi s-au arătat indignaţi de acest moment: „Să zicem că Delia i-a furat sărutul lui Bendeac :))))”, a comentat un internaut. „Trebuia sa le pupe pe ambele el”, a răspuns un altul. „Delia a pupat moaștele :)))”, a mai scris un internaut.

Pe covorul roşu al Galei premiilor iUmor va merge şi poliţistul Marian Godină. Esta a doua sa apariţie la show după ce din toamna anului 2019 când a fost invitat la un roast incendiar. Atunci, cel mai renumit poliţist din România a avut un discurs special adresat lui Cheloo.

Citeste si Primele imagini de la filmările noului sezon „Visuri la cheie”. Ce schimbări se produc în acest sezon

Stai liniștit, Chello! Nu sunt în timpul serviciului. Suntem oameni norocoși, niciunul dintre noi nu-i azi în uniforma pe care o merită. Nu știu dacă-ți amintești, dar noi doi ne-am mai întâlnit cu ceva timp în urmă. De fapt și dacă-ți amintești întâmplarea, n-ai avea cum să mă recunoști pentru că atunci eram la muncă și aveam cagulă. Știu că ai scos și o melodie, ”Antimiliție”, iar unii te-au dat în judecată pentru asta. ”Dacă n-ai imaginație fă-te polițist”, e unul dintre versuri. Ce-i așa ofensator: Unii ar trebui să știe că atunci când compui o piesă, trebuie să ții cont și de rimă și de măsură. Ar fi fost greu să faci să sune bine un refren lung, ceva de genul: ”Dacă nu te mai ascultă nimeni și nu prea mai ai concerte, fă-te jurat la iUmor. Per total, Cheloo e chiar foarte tare. Dacă stau să mă gândesc e singurul om care și-a luat amendă de circulație de la DIICOT. Și asta pentru că a trecut pe verde”, a spus Marian Godină.

Cât despre Andrei Ştefănescu, acesta a făcut parte din echipa de prezentatori la începutul show-ului, în anul 2016. Ulterior, el a anunţat că se retrage din emisiune pentru a se dedica altor proiecte. locul lui a fost luat de stand-uper-ul Dan Badea.