Câştigător Românii au talent 2023. Rareș Prisacariu a câștigat marele premiu de 120.000 de euro. Momentul de excepție care a impresionat o țară întreagă

Rareș Prisacariu este marele câștigător de la Românii au Talent, sezonul cu numărul 13. Copilul - minune de șapte ani a impresionat o țară întreagă cu momentul său de pe scenă. Și juriul a fost cucerit încă de la prima apariție, când a primit Golden Buzz.

13 mai 2023, 00:15
Câştigător Românii au talent 2023.  Rareș Prisacariu a câștigat marele premiu de 120.000 de euro. Momentul de excepție care a impresionat o țară întreagă

Câștigător Românii au talent 2023. Clasamentul final:

Locul 11 – Carina Veghiu

Locul 10 – Sara Piliego

Locul 9 – Taheira Sașa

Locul 8 – Sandip Brahamin

Locul 7 – Albert Gugulan

Locul 6 – Eduard Dragu

Locul 5 – Bianca Avram

Locul 4 – Monique Family

Locul 3 – Oleg Spînu

Locul 2 – Olya și Valera

Locul 1 – Rareș Prisacariu

Update. Suntem tot mai aproape de momentul de final de la Românii au Talent, când aflăm cine e câștigătorul acestei ediții. S-a dat start vot și în doar câteva momente câștigătorul își va ține premiul de 120.000 de euro în brațe.

Bianca Avram, protagonista unui dans de senzație

Bianca Avram a fost ultima finalistă a serii. Adolescenta a dansat pe o melodie rock și a făcut un show incendiar. Publicul s-a ridicat în picioare și a aplaudat-o cu toate forțele.

„Voi dansa pe o melodie rock. Mă simt mult mai pregătită de când m-am simțit în semifinală. Sunt la fel de entuziasmată, dar chiar nu am emoții deloc. Sunt fericită”, a mărturisit Bianca Avram.

Eduard Dragu, al doilea pianist al serii

Eduard Dragu a fost al doilea pianist al serii. El a mărturisit că mulți oameni care nu dădeau doi bani pe el și îl batjocoreau au ajuns să-l aprecieze după ce l-au văzut la Românii au talent.

„După Românii au talent, oamenii au început să mă aprecieze și mai mult. Pe măsură ce anunța fiecare copil ce trece în semifinală, inima stătea să explodeze. Faptul că oamenii m-au votat m-a făcut să fiu fericit. La un anumit nivel, sunt prietenii mei”, a spus Eduard Dragu.

Oleg Spînu, printre preferați

Oleg Spînu s-a înscris de mai multe ori la Românii au talent, dar abia sezonul 13 a fost cu noroc pentru el. „Nici nu mă gândeam să visez să ajung până aici, în finală. Nici familia nu se gândea. Sunt foarte mândru. Cu atât mai mândru cu cât sunt dintr-un sat din Republica Moldova. Atunci când cânt, simt o flacără în inima mea”, a spus Oleg Spînu în finala Românii au talent.

Sara Piliego și-a împlinit un vis la Românii au talent

Sara Piliego își dorește să participe la Românii au Talent de când era mică și, în sfârșit, visul ei a devenit realitate, mai ales că a ajuns în marea finală. În finală a dorit să le transmită tuturor un mesaj puternic, și anume să nu trăiască în viitor, ci să se bucure de prezent.

Rareș Prisacariu, copilul de șapte ani care a citit peste 200 de cărți

Rareș Prisacariu i-a lăsat încă o dată pe toți fără cuvinte. Copilul-minune are o capacitate uluitoare de memorare. A învățat o mulțime de poezii, monologuri, texte de proză și a citit sute de cărți până la vârsta de șapte ani.

„M-am bucurat super mult pentru că am emoționat oamenii. Fără ajutorul oamenilor de acasă eu nu puteam să am astfel de performanțe. Le mulțumesc oamenilor de acasă pentru că m-au votat. Când am auzit, îmi venea să zbor de bucurie.

În seara asta este mai multă emoție și e mai grea presiunea. Momentul meu este inspirat de Dumnezeu și de Octavian Paler. Eu nu l-am văzut niciodată, dar eu mi-l închipui pe Dumnezeu lumină”, a spus Rareș Prisacariu despre numărul său.

Carina Veghiu, o adevărată artistă la 11 ani. A luat Golden Buzz-ul din preselecții

Carina Veghiu are 11 ani și a primit Golden Buzz-ul încă din preselecții. Are o voce de excepție cu care a reușit să-i emoționeze până la lacrimi pe cei care au ascultat-o. „Melodia asta, cumva, cum trec anii peste tine, o să vezi că o să o cânți diferit. Foarte mulți artiști au încercat, dar tu ai ceva…tu ai ce e mai esențial, vocea asta dumnezeiască. Să știi că nu m-a dezamăgit în nicio clipă. Sunt mândră de tine”, i-a spus Andra.

Sandip Brahamin a câștigat premiul de popularitate de 10.000 de euro

După o săptămână în care telespectatorii și-au putut alege favoritul, a fost anunțat câștigătorul premiului de originalitate de 10.000 de euro la Românii au Talent. Sandip Brahamin e cel care a câștigat acest premiu, care are în continuare șansa de a câștiga și marele premiu.

Sandip Brahamin e indian și s-a înscris în competiție în ultimul moment. În marea finală a avut o coregrafie pe muzică românească cu care i-a dat pe spate pe toți. El a mărturisit că îi place România și că și-ar dori să se mute aici.

„Eu nu pot să-mi iau ochii. Deci face niște fețe gagiul. Mi se pare că orice ar fi e la fel. Cel mai talentat român de anul acesta, Sandip”, i-a spus Andi Moisescu. „Sandip, meriți pe deplin să câștigi. Ești un fenomen”, a completat Mihai Bobonete.

Taheira Sașa i-a impresionat pe toți

Taheira Sașa a făcut spectacol în finala Românii au talent. Tânăra, care în urmă cu un an și jumătate nu putea nici măcar să facă șpagatul, i-a lăsat pe toți cu gura căscată cu momentul ei de acrobație. Momentul său a fost aplaudat de toată sala, inclusiv de membrii juriului.

„Incredibil. Am avut momente în care n-am respirat. Trebuie să recunosc că mi-a fost frică. De fiecare dată aduci și mai multă dificultate. Eu cred că ai tot ce îți trebuie pentru a ajunge cunoscută în toată lumea. Ești gemul ăla de artist care are și petale de flori pe el”, i-a spus Mihai Bobonete.

Albert Gugulan: „Trăiesc prin muzică, e sensul vieții mele”

Albert Gugulan și-a îndeplinit un mare vis ajungând în finala concursului. Artistul cântă la pian de când era copil, iar în clasa a șaptea a devenit autodidact. El a ales să scrie legat la ochi o partitură foarte grea cu care a reușit să ridice toată sala în picioare. „Eu trăiesc numai prin muzică, ăsta e sensul vieții mele, aș putea spune”, a spus el.

Monique Family a dechis marea finală Românii au Talent

Monique Family, cel mai mare grup din finala Românii au talent, a urcat primul pe scenă. Curajoși și determinați să câștige concursul, membrii trupei au pășit cu încredere în fața juriului și au dat spectacol demn de marea finală. „Acum trebuie să câștigăm trofeul, pentru asta am venit”, a spus antrenoarea grupului înainte de intrarea pe scenă.

Știre inițală

Câştigător Românii au talent 2023. Vineri, 5 mai, la PRO TV a fost difuzată și cea de-a doua semifinală Românii au Talent 2023. În urma acesteia s-a stabilit lista concurenților finaliști. În total, 11 participanți se vor lupta în marea finală, fiecare sperând să pună mâna pe premiul uriaș, în valoare de 120.000 de euro.

Totul a început cu un vis. A continuat cu multă muncă. Și a devenit realitate prin momentele senzaționale oferite pe scenă. După ce au reușit să ajungă la inimile juraților, prezentatorilor și a celor de acasă, cei 11 finaliști Românii au talent sunt aproape de clipa mult visată!

Cine sunt finaliștii Românii au Talent 2023. Așadar, după cele două semifinale Românii au Talent, difuzate la PRO TV, concurenții rămași în concurs se pregătec acum de marea finală. Aceasta va avea loc vineri, 12 mai 2023. Cei 11 norocoși ajunși în ultima etapă a show-ului de talente vor da tot ce-i mai bun pentru a câștiga.

Câştigători „Românii au talent”. Cine a plecat acasă cu premiul de 120.000 euro

Cine sunt finaliștii Românii au Talent 2023

Câştigător Românii au talent 2023. Primii concurenți ce ajung în finală au fost dezvăluiți la finalul primei semifinale Românii au Talent. Aceștia sunt Albert Gugulan (pianist), Bianca Avram (dansatoare), trupa Monique Family (dansatori), Oleg Spînu (interpret folclor) și Rareș Prisacariu (actor).

După a doua semifinală, telespectatorii au aflat și cine sunt concurenții care li se alătură primilor finaliști în marea finală Românii au Talent, de pe 12 mai. Aceștia sunt: Taheira Sașa, Olya și Valera (dansatori), Sandip Brahamin (dansator), Sara Piliego (dansatoare) și Eduard Dragu Sălăgean (pianist).

Carina Veghiu a primit Wildcard de la jurați și merge în finală
Cine sunt finaliștii Românii au Talent 2023. Și concurenta Carina Veghiu a avut parte de o mega-surpriză la Românii au Talent, căci a primit un „Wildcard’ din partea celor patru jurați.

Andi Moisescu, Andra Măruță, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete au decis să-i ofere cardul fetiței de 11 ani, fapt ce face posibil ca aceasta să ajungă în finală. „Wildcard-ul’ reprezintă alegerea pe care o pot face jurații pentru a propulsa un concurent direct în finală, sistemul fiind introdus încă din sezonul 7.

Citeste si Pavel Bartoș, protagonistul unui moment incredibil pe scena de la Românii au talent. Jurații au tras o sperietură zdravănă

Câştigător Românii au talent 2023. Ce concurenți sunt propuși pentru premiul de originalitate

Cine sunt finaliștii Românii au Talent 2023. Așadar, vineri, pe 12 mai, la Românii au Talent se desfășoară marea finală a sezonului 13. La fel ca în anii trecuți, telespectatorii își vor putea vota preferații, sistemul de votare fiind deschis toată săptămâna.

Marea finală Românii au talent din această seară poate fi urmărită live pe PRO TV și VOYO!  

Dar asta nu e tot! În prima semifinală de la Românii au Talent 2023, doi concurenți au fost propuși pentru premiul de originalitate. Aceștia sunt Oleg Spînu și Bianca Avram și au șansa să câștige 10.000 de euro. În total, la cele două semifinale au participat 24 de concurenți, dar doar 11 au trecut în finală.

Un moment special va fi oferit de Andra, iubita artistă care se află la masa juriului încă de la primul sezon. Aceasta nu va fi singură, alături de ea urmând să se afle și Orchestra Fraților Advahov, împreună cu care a pregătit o interpretare de senzație.