Câştigător Survivor 2022. Incredibil, Andreea Esca a făcut anunţul pe Facebook

Andreea Esca urmărește emisiunea și și-a arătat susținerea, în mod public, față de Laura Giurcanu. „Laura, sunt cu ochii pe tine!”, a scris Andreea Esca în dreptul imaginilor difuzate cu influencerița.

24 ian. 2022, 16:32
Câştigător Survivor 2022. Incredibil, Andreea Esca a făcut anunţul pe Facebook

Câştigător Survivor 2022. Un nou sezon „Survivor România” 2022, a început pe 16 ianuarie la Pro TV. Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, Cătălin Zmărăndescu, TJ Miles, Roxana Ciuhulescu, CRBL, Emil Rengle, Laura Giurcanu sunt doar câțiva dintre concurenții faimoși, dornici să dea totul pe câmpul de luptă. Un fan al emisiunii este și Andreea Esca, care a transmis un mesaj pe contul de socializare.

SURVIVOR ROMANIA LIVE VIDEO ONLINE STREAM 24 ianuarie. Surpriză uriaşă, nimeni nu se aştepta la Tonciu!
Câştigător Survivor 2022. Echipa Faimoşii a reuşit să obţină, duminică, prima victorie din acest sezon „Survivor România”, difuzat de Pro TV.

Cea de-a patra ediţie a noului sezon „Survivor” a fost lider absolut de audienţă, în intervalul orar 19.58 – 23.01. În rândul publicului naţional, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.1 puncte de rating şi 24.8% cotă de piaţă, faţă de locul 2 care avea 6.2 puncte de audienţă şi 15.3% share. De-a lungul difuzării, peste 1,9 milioane de românii au trăit cu sufletul la gură alături de concurenţi.

Duminică, Faimoşii şi Războinicii au oferit o confruntare pe cinste în lupta pentru recompensă. Cele două echipe au luptat pentru kit-ul de pescuit care le-ar putea aduce accesul mai rapid la noi resurse.

Cu scorul de 10 la 5, Faimoşii au reuşit să obţină prima victorie din acest sezon şi au sărbătorit-o aşa cum se cuvine, printr-un cântec special creat pentru această probă.

Survivor România 2022. Războinicii, atac virulent la adresa vedetelor. Elena Matei: „Mie mi-ar fi rușine în locul lor”

În cea de-a doua confruntare a serii, în primul quiz game din acest sezon, echipele au avut parte de distracţie într-o probă care avea ca miză… 2 porţii de quesadilla! După un început puternic al Războinicilor, Faimoşii au egalat la scorul de 4-4. În final, tot Războinicii au câştigat cu 5-4 şi s-au bucurat de mâncare.

Faimoşii şi Războinicii se vor întâlni luni, de la ora 20.30, în jocul pentru imunitate. După ce săptămâna trecută s-au văzut nevoiţi să îşi nominalizeze colegii, Faimoşii vor să-şi ia revanşa.

Luni seară, după finalul emisiunii, în exclusivitate pe VOYO, Zanni prezintă „Survivor: Extrashow!”.