Cât costă meniul ales de Smiley și Gina Pistol la nuntă. Cu ce preparate delicioase vor fi serviți cei 300 de invitați

Gina Pistol și Smiley au decis să facă pasul cel mare după șapte ani de relație. Se căsătoresc într-un restaurant de lux, iar invitații lor vor primi preparate alese.

23 mai 2023, 18:53
Cât costă meniul ales de Smiley și Gina Pistol la nuntă. Cu ce preparate delicioase vor fi serviți cei 300 de invitați

Gina Pistol și Smiley au început pregătirile de nuntă pe ultima sută de metri. Cei doi sunt pregătiți să se căsătorească și apoi să plce alături de ceilalți invitați într-un restaurant din Snagov. Vor ca evenimentul lor să fie cât mai discret și să-i aibă alături doar pe cei mai importanți oameni din viața lor.

„Va fi un meniu ce va îmbina tradiționalul cu fine diningul. Vor fi patru feluri de mâncare. Meniul va fi complex și elegant. Va îmbina toate gusturile”, a spus Emil Ioniță, șeful complexului din Snagov, pentru Fanatik.

Citește și Unde vor face nunta Smiley și Gina Pistol. Doar cei cu bani își pot permite o asemenea locație

„Prețul meniului pe care Smiley și Gina Pistol l-au ales este de 100 de euro. Sunt patru feluri de mâncare, plus primirea cu tartine, pișcoturi și prosecco. Aperitivul este complex. La felul următor au ales file de doradă în crustă de ierburi aromatice, cartofi și legume julienne. Urmează nelipsitele sarmale cu mămăliguță. Apoi, la felul principal, cei doi au ales mușchi de vită Wellington și pulpă de rață confiată, cu sparanghel sote și sos tartar”. Când vine vorba despre aranjamentele florale, Smiley și Gina Pistol au apelat la specialiști și au angajat o echipă care să facă totul să arate spectaculos la nuntă. „Au mers pe simplu, clasic, dar de efect. Mesele vor fi alb cu crem și aranjamente florale. Aranjamentele florale vor veni din altă parte. Candy-barul va veni din afară, iar băuturile, la fel”, a adăugat el.

Cum a fost cerută în căsătorie Gina Pistol de Smiley

S-a întâmplat în data de 22 decembrie 2021, când fiica lor avea câteva luni de zile. Gina Pistol nu s-a așteptat niciun moment să primească inelul fiindcă totul s-a întâmplat într-o zi oarecare. Ea pregătea baia pentru fetița lor și a spus că inițial nici măcar nu și-a dat seama ce se întâmpla.

Citește și Ce au făcut Smiley și Gina Pistol înainte de nuntă: „Ne-am despărțit drumurile”

„Era într-o seară normală de familie, noi trei, pregăteam baia fiicei noastre, spălam cada și eram plină de spumă și Andrei se juca cu Josephine în dormitor și m-a strigat. Am ieșit din baie cu mâinile pline de spume și mă uitam la ei, iar Josephine avea o cutiuță în mână și Andrei a început să spună ceva, dar n-am auzit începutul că mă întrebam de unde a luat cutia, rodea la ea. Nu mi-am dat seama că e o cutie care ascunde un inel. L-am văzut emoționat. N-am auzit începutul, dar i-am văzut emoția pe față”, a povestit Gina Pistol pe YouTube.